tv

tjooheejj!
just nu kollar jag på tv ,ja och mamma satte nyss på poolskyddet. ska snart skriva packlista och sen packa , vill att ina ska blogga nu ;) det regnar just nu hoppas att det är finare i ed vi åker typ ett tror jag.
puuss icha

inlägg

just e ja skulle göra massa inlägg ;) kanske inte gör så många ändå iallafall ett som kommer nu!

sugen på lite hello kitty grejjor ?
isåfall har h&m några saker att erbjuda!

ang design

jag vill ha en rejäl design ungefär som den här fast privat asså att bara vår blogg har den men denna har vi tills någon av oss gör en design eller om vi hittar någon som gör privata designer gratis (:
puuusss icha

home sweet home

då var man hemma för en stund sen , ja sålde jätte bra men det var som att stå i bastu så sen när vi hade sålt klart stog jag där man betalar inträde med mamma för det var svalt där inne (:
det var en som var jätte snäll och gav mej och jennifer och ina en lott ;)
matchen slutade 3-3
puuusss icha♥


höst

jag tror ingen gillar höst kläderna som har kommit in ,asså inte för att dom är fula utan för hösten är snart här men man måste ändå gilla läget så nu har jag gjort en outfit som jag gjorde tidigare idag fast med höst kläder !
kläderna är blandat med vuxen och barn /puss icha
allt är från H&M

lotter ?

jaa , kvart i  typ ska vi åka och sälja lotter , asså hela min familj kommer vara där för pappa är matchvärd mamma tar inträde och min syrra är bollkalle , nu har jag kommit på en jätte bra taktik till mej och ina , vi ska sälja tsm . ''SÄLJ SÅ MYCKET ATT LOTTERNA TAR SLUT OCH GÖR DET FOOOORT'' japp min taktik ;) kom gärna till edsborg och köp en lott och kolla på FCT matchen vettja , och hjälp mej och ina (: haha .
ska till stugan i ed imorgon ina också så det blir kanske mobilblogg där ifrån annars ingenting . så jag ska försöka blogga så mycket som jag kan idag (:

visar mej typ inte på bild längre men här har ni en jag tog nyss ;)
puuuss icha

kaffe !

nu har jag precis kokat kaffe till mammi jag är sååå duktig ^.^ kollar även i ikea katalogen , ska nog köpa en expedit vit ;)

eftersom man inte ser så bra på bilden tar jag ikeas foto på hemsidan:
EXPEDIT Bokhylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
fast vi ska lägga den ner(:
puuuss icha

outfit

heej!
har nyss satt ihop en snygg sommaroutfit på SALE på h&m:s hemsida under 300 kr
är typ bomb säker på att jag ska köpa kjolen om den finns i min storlek .
det är blandat med vuxen och barnkläder ;)
puss icha

frukost

tjaa !
just nu äter ja frukost , havrefras med mjölk och sylt och ett glas äpplejuice (: kollar även på tv och väntar på ett program som typ börjar nu haha :)puss icha

morden i caareee !

just nu är jag med ina , vi kollar på morden i midsumer och mölar popcorn. Jag typ bryr mej inte om programet och är på datan . Även fast jag tycker det är jätte bra egentligen (: meen vi ska väll typ bada snart i poolen (: jag ska uppdatera mer nu eller försöka . Imorgon blir det tröök att sälja lotter på edsborg ... jaajjaa
pussss icha

ooopsii !?


hard working women !

japp , då städa man i pappas bil , som var JÄTTE smutstig! men jag fick bra betalt och jag är nöjd med min insats. Nu kollar jag på tv , efter städa bilen satt vi och spela skipp-bo och hade det jätte myysigt (: Mitt rum är mysigt också :D imorgon ska vi nog åka och bada ? om det blir fint väder. vad tycker ni om headern , ingen specc men ändå:P
puuss icha


Tjoho (:

Hejsan

Idag när mamma kommer hem från en fika så ska jag låna en ny bok har läst ut mina 2 andrajag lånade senast fick ett läs ryck i går kväll nämligen ;D Jag tyckte inte riktigt boken var slut men det var den ville att den skulle sluta bättre än vad den gjorde (: Har nyss duschat så jag sitter med en turban i håret xD

Kraam / Ina (:


Bilden är ej så bra men hah detta är ett hotell med en massa sniglar som kryper runt utan för hotellet (: (Frankrike)




överby+LA tecken

tjaaa!
brydde mej inte om designen så mkt typ la av dirr ! men nu ska ja till överby och byta en sak på h&m (: nu kommer ja nog göra mer saker än innan på lovet för mamma har sin första semesterdag förutom i helgen men jag menar på en vardag . Har hänt en sak idag . jaja , ska nog inte berätta det ,iallafall inte än .
bara för jag har svårt för att bli bra på bild så får ni LA tecknet ,fast det är konstigt för ja tog det samtidigt som gör tecknet
Puss icha


Chill dag (:

Hejsan! (:

Idag är det chilldag har bara trallat runt i hemmet i mitt täcke hela dagen senare idag ska jag till mamma örrk byta om till det ;D Men man kan ju inte gå i pyamas tröjan ut till bilen ^^) Aja nu ska jag nog spela lite sims 3 har liksom inget att skriva om

Kraam ina


Frankrike (:



jag fattar ingenting?

varför kan inte ina fixa designen kan någon säga mej det?? för ja är lite trött på att det är ja som gör designen 24/7 :ss men vickan har fått en kanin idag jiippiie ! har typ legat under en filt hela dagen eftersom vädret är säämst ! känner mej osocial mot bloggen , är lite småhungrig också men de går nog inte bra om vi ska äta middag sen (: Loooove my room now!
puss icha
skulle lägga upp bild men mobil =laddning kamera= ngt fel ??

därför får ni en bild på vickan när vi sov över någon gång?

Frankrike del 2 NICE

Hejsan ! (:

Nu kommer del 2 av frankrike denna delen kallar jag för NICE det heter den staden vi bodde vid kommer ej ihåg vad staden vi bodde ps.. Det utalas Niss men stavas Nice (:






Boorgen (:


Fyr ;D


Blomma


Ser ni den lilla gubben som sitter på muren det är en gubbe fjord av bokstäver det rä en dikt hela den (:


Den är inte redigerad! (:

Kraam // Inaa (:


Frankrike del 1

Hejsan !

Kan tyverr inte fixa designen :(

Den första delen Är bilder från flyget och kanske bilder när vi kommit fram (:


:)


Vi åkte med KLM (: Ett holländsk flygbolag (: Så vi mellanlandade i holland på flygplatsen schiphol europas största flygplats ;)


Men vi fick vara på flygplatsen totalt 17 timmar när vi flög dit 6 timmar och när vi flög hem 11 på grund av strejken


Höhö ingen bra bild  jag valde att lägga upp men men (:


Börjar närma oss amsterdam (:


Amsterdam tror jag ;D


Närmar oss nästa landnings ställe ... FRANKRIKE
Man kan se en glimt av alperna ;D


Lalal (:


Havsutsikt från från lägenhetens balkong (:

Vet ej när nästa bildbomb kommer (:

Ha det bra // Inaa



möblerat (:

tjo !
har inte bloggat för jag och ina har möblerat om mitt rum lite inför att mitt skrivbord ska säljas annons hittar ni här  ;) de va riktigt kul att möblera om mitt rum ;) men ina stack hem för att äta tacos och det ska vi också snart ..
ha det fin fint ;)
Pusss icha

vet att ja inte ser så bra ut på bilden men det är en ledtråd om hur ja
har möblerat om ;)

Ring (:

Hejsan

Nu ska jag strax ringa icha och vi ska bestämma vem vi ska vara hos ;) Kommer längta ihjäl mej efter icha när hon åker till Spanien i2 veckor! Vi måste va en massa innan det så jag inte dör ;) Kanske till och med sova över innan ;D

Kraam // INaa (:


Har börjat på bildbomben (:


Morning! (:

Godmorgon allihopa !

Idag kommer bildbomben från frankrike det kanske blir fler en 1 men jag vet inte än (: I alla fall så ska jag nog äta frukost nu men först fixar jag bilderna in till datan så jag bara kan ladda upp dom här på bloggen sedan ;) Men nu måste jag fixa mej lite frukostoch bilder till datan!

Ha en bra dag  / Ina



Denna godingen testade jag igår! (: Det är choklad glass marsmallow kräm kola och chokladfiskar i den (:


Trallalal (:

Hejsan igen =D


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Nu ska jag i alla fall sova ;) / Inaa


Kan inte nu ! :(

Heej!

Skulle vilja ha en grund till bloggdesignen med hjälp av en gratisdesign men kommer inte på vad sidan heter och jag tror icha sover för hon svarar inte på mess men jag kommer fixa den så fort jag har tid (:

Nu ska jag i alla fall sova

Godnatt allihopa ! // Inaa (:




Tjoho (:

hej !

Nu har jag kollat på en film men nu ska jag börja på en design headern kommer att komma senare när jag har fixat frankrike bilderna till datan (:

Kraam / Inaa


Missade ju fallens dagar !


thai

hej hej !
vi åt thaimat idag till middag , just nu kollar vi på ngt på tv . buuhu , har inga snax eller ngt . får typ spela sims eller blogga för att göra det bättre ^.^  japp , hoppas ina har tid för att göra designen eller om ja får göra den som vanligt . nä nu har ja inget att säga, vågar knappt gå in på hm:s hemsida för dom har fått in höst kläder :)
puss icha , min tröst :

Jag är tillbaka! (:

Tjeena mittbena (:

Nu har jag kommit tillbaka från Frankrike det var 36+ grader en dag puuh vad varmt (: Badat i medelhavet för första gången. sakna redan frankrike lööv it (: Men det var skönt att komma tillbaka til Icha. Egentligen kom jag hem 12 på natten i förrgår och sen nästa dag var det viktigt att vara med icha för meej saknade ju hon !! Idag fyllde mamma år så vi åt på thai resturang med mormor och nu e jag hos pappa fick köpa en Ben and Jerry på hemmakväll pappa betalde den kostar 33kr om man har medlemskort (: Köpte Phish food fanns inte så många kvar Imorgon tror jag det kommer en frankrike bildbomb tror jag (:

Grattis icha på namnsdagen !

Kraam/ Inaa





okii

okii , det blir blogg iallfall kan inte låta bli , det är en tillfällig design vi har på bloggen just nu ( har inte gjort den ) jaa , idag är det min namnsdag : Emma . mitt andra namn ;) är lite små sur för att min syrra stöka ner mitt rum och sedan bara stack till gbg :/ men men . nu sitter ja i kuvösen under en filt för ja ska se ngt på datan annars ser man typ inget :ss

åt röda gubbar förut ;) tiips : ät med ovispad grädde det är inte många
som gör och det är jääääätte gott !
fick sms från ina nyss och hon hade nyss ätit på restaurang , lyllo !
pusss icha ♥

Tar en blogg paus ......... Hejdå , icha

Tar en blogg paus ......... Hejdå , icha


ni vill inte veta

hahaahaha , ni vill inte veta vad som hände igår , hej har ni testat pepsodent white now ? hahahahahahhahaha , det bästa var när ja och vickan ringde tillbaka hahahaahah , just nu fattar ni nog inget av vad ja skriver men det var bara såååå kuuul ! hahaaaa ! puss icha

väntaar väntar iih

nu väntar ja , på att ina ska blogga , vågar inte messa henne än för mamma sa ngt att dom hade missat eller om de va försenat ,doms flyg så dom flög igår kväll så hon är säkert trött men ja hoppas ja får vara med den bästa bästaste bääästa bästa kompisen i världen idag , har saknat henne otroligt mycket , hur gör ja när hon åker till thailand ? jag kommer dööööö ! ja får nog spela sims för att lugna ner mej haha !
pusss vääääntande icha

fallens raketerna var fantastiska !


blögg !

tjaa !
bloggar ju typ aldrig ?
ska försöka ändra på det ? men ja spelar sims 3 haha och då går mitt batteri ut så då kan ja inte blogga men ska försöka . idag ska ja va med vickan igen tror ja , och BÄSTA INA KOMMER HEM IDAG JIIPPIE ! hoppas hon har haft det bäst och underbart eftersom ja har saknat henne otroliiiiiiiiiigt myyyyyckkkeeeet !! ♥ vickan kanske ska få en kanin ja vill också ha en men de får ja inte , så ja får komma och goosa med hennes kanin ifall hon får en (: nu får ja göra något ??
pusssss icha  

h&m

buuu !
nu är jeansen slut på hm:s hemsida så ja får åka till överby och köpa dom :(  om dom finns i min storklek .. men kjolen finns kvar och den är nog viktigast ? men nu såg ja på vickans blogg att hon fråga mej om de gick å va .
nu orkar ja inte blogga mer för tillfället 
XOXO icha 
 


röösta igen (:

heej nu har jag gjort en till sko !
rösta gäärna (:/ icha
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


 

wait .....

just nu väntar ja på vickan , och vi fick inte sitta inne och va på datan , så ja ska fixa en suprise åt henne !!
och lyssnar på : What if  . nää nu får ja fixa suprisen ;DD kan hända att vickan får hjälpa till hahahah OMG . jaja , puss icha

en bild på fallen igår !

röösta !

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 
 

Japanese food

jag skulle egentligen kolla på en annan sak när jag sökte på Japanese food , efter en grejj men då kom denna sööta bilden upp som jag bara mååste visa :

¨vad gulliiig , tkr inte ni också det ?
uppdate:hittade fler bilder















vet att foki lägger ut liknande bilder , men hon är ju min förebild typ så !
pussicha

svag .

TJa!
man är bara så svag på morgonen jag orkade inte ens rubba bordet haha . Det är sååååå störande för hm har typ fått in höstens kläder så jag måste åka till affären om jag vill köpa jeansen och kjolen :'( jaja jag vill såå gärna ha det så jag får väll köpa de ! nu får jag nog äta frukost snart ! berättar om fallen sen ! Känner att ja vill göra ngt för lovet är snart slut juu , okeej halva kvar men jaja .


 en bild från igår , kommer mer sen!
 puss icha ♥


Nu är ja ledsen , jag förstörde ett cocaco...

Nu är ja ledsen , jag förstörde ett cocacola glas :( de va blått också :( innan de var ja jätte glad va på fallens , berättar mer imorgon (idag) puss Icha


Spanien

Vi bokade resan till spanien tidigare idag !
vi ska bo i en lägenhet i Torrevieja !
här är en bild från annonsen på lägenheten ! Jag längtar verkligen fast på ett sätt inte för skolan börjar när vi kommer hem :(
XOXO ICHA

Klicka för att se nästa bild

Ramlösa

ni har säkert hört talas om eller sett , ramlösas smakutmaning när man ska smaka på
1.smultron
2.rabarber
smak och så ska man bestämma vilken som ska vara kvar , då ville ja göra det men då fanns ingen av smakerna i butiken :( så jag fick ta Jordgubb och lime ^.^
Har ni testat och skickat vad ni tkr ?
fast man ska göra någon sak på facebook för mer info www.ramlosa.se
XOXO ICHA



inlägg

när ja gick in på min kompis blogg www.mollani.blogg.se så hade hon skrivit att hon skulle göra överdrivet många inlägg idag för hon skulle bort och sånt men ja har lust att också göra det asså typ skriva massa inlägg , kanske blir lite jobbigt att läsa men men ;)
XOXO ICHA

Joe Jonas

Vad tycker ni om joe jonas i glasögon ?


 jag tykcer han passar rätt bra i dom
 vad tycker ni ?
XOXO ICHA
( har märkt att miley cyrus inlägget dampar ? gör de det för er ?)


Miley Cyrus



vad tkr ni om den ''nya'' miley cyrus ?
Jag gillar musiken men inte kläderna , ja gillade mer hennes kläder förr nu gillar jag dom inte alls !
Hoppas miley tar på sig det som hon hade förr mer alltså inte sådna kläder som på bilden ovan !
XOXO ICHA

hej heej !
just nu väntar ja på mamma , för ja vill gå ut och gå ja har tillochmed hängt ut tvätten för det ska gå snabbare ( hon bokar resan till spanien ) fast vi ska va där v.32 -33 tror ja så vi kommer hem typ när skolan börjar :O redan :( nu ska ja , vet inte ?
XOXO ICHA lägger upp denna gamla bild även fast jag ska gå ^^.


regn hos mej

jaa , som ni ser på rubriken det är regn hos mej , guud vad tråkigt fast det är skönt att ligga under en filt och typ va på datan eller kolla på tv . ja funderar på en sak också hhihihiihihihihihiihhihihihihihih , säger inget mer än ....... tråkigt att ja inte har en bok att läsa för att ja läste ut den igår ^.^
XOXO ICHA


fallensdagar .

godkväll (:
kom hem från fallens för en stund sen eller mer än en timma sen men jaja . Vi kolla på kraftprovet ( springtävling) och han som vann utklassa typ , för han sprang själv in i mål och de kom en låångt efter . Min kompis sprang för barn och kom på delad 7 plats , fast ja missade loppet :/ Men sen åt vi på bishop och ja åt fish and chips yuum ! sen fick ja sockervadd , sen när vi cykla hem så lät den PANG pappas bakdäck gick sönder HAAHHAHA , ja och mamma åkte förbi jätten och pappa fortsatte hemåt , ja skratta typ hela tin för det hahah det var så himla kul , och till några tjejer sa han : vill ni ha en bra cykel ? och syftade på sin haha .
jaja nu kollar ja på tv och tjockar mej med choklad aaah
XOXO ICHA

 - en gammal bild vickan tagit ^^

stan ;)

helluu ;P
nu åker ja snart in till stan tror ja ? eller ja ska till stan iaf det är ju fallens dagar nu så (: det enda ja gjort idag är att ja har läst ut min bok . Snart ryker smileysarna för det är ngt konstigt med dom , med videoklipp :S jaja
Puss icha


fixx ;pp

hellu !
snart ska ja gå upp och fixa mej för dagen , oopsi , har inte gjort det än . mitt mellanslag är trögt just nu ?? men idag händer , ehhm ja har faktiskt inte en minsta aning :s men ja längtar tills mamma läser mailen och förhoppnings vis har hon fått svar om lägenhet i spanien iih ;pp jajaa .
Någon mer än ja som inte har planerat något för dagen ?
haha just nu övervakar ja mina kompisars bloggar och vill att dom ska uppdatera ^.^
jaja , nu ska ja byta om och sätta mej i solen om det är varmt
XOXO ICHA

hittat ganska rolig fakta om denna bilden :
när ja kolla på mina bilder förut på min mobil , då stog det att bilden
är tagen kl.09.00 , vickan sa till mej att hon vaknade 08.40 och ja var inte
vaken kl.09.00 så vickan har tagit min mobil när ja sov och tagit kort på sig
själv , haha  otroligt att ja inte vakna av blixt och ljudet , min mobil kan inte
stänga av ljudet på kameran ^^.

want


                    de ser typ ut som mini kläder men ja har bara minskat dom ^^.
allt är från hm , vill verkligen ha detta !
/ icha


spanien ;)

har ju tidigare sagt att ja kanske ska till spanien , ja hoppas verkligen suuper mycket att vi åker , och vi kollar på lägenheter som uthyres där , man kan tydligen kolla på blocket efter det , ja hitta ett hus med en jacuzzi , en pool med vattenfall haha , men de blir nog en lägenhet , om vi ens ska åka , I WANT TO SPAIN 
fått tillbaka min blogglust nu yee !
Puss icha

Does she come to spain ?
to be continued


new/want ( ny kategori)


 new -
rena kapet på guldfynd rean , man bara måste checka in den (:
btw , älskar min nya ring
/ icha


10 tips för en regnig dag


Puss icha ( de kommer en solig lista någon dag också )

tips!

hej ! ellen hoppas det går bra om vi också har en kategori tipsar , fast din heter ju tiips men jaja , hoppas de går bra , www.mollani.blogg.se

Hej nu , när det spöregnar gör iaf det i thn , så vill man ha ngt att göra så här får ni ett spel utav mej


Tjejspel
störigt att den tar upp hela sidan :s men här är länken till spelet ifall ni vill se hela spelet
Update: glömde visahur jag har gjort min

Puss icha  

Danielle Campbell

Danielle Campbell som spelar Jessica Olson i starstruck är bara föör vacker hon ser mycket äldre ut än vad hon är och inte på ett negativt sett , hon är en av mina idoler
bilder :

hur gammal tror ni hon är 18 17 16 ?
neeej , hon är 15 år , asså ja trodde hon va äldre men hon är alltså 95:a (: hur som helst
är hon bara för vacker ,
vad tycker ni om Danielle Champbell ?
Puss icha


höm .

hej !
har typ ingen blogglust men ja ska försöka blogga ändå .. idag va ja med vickan , vi bada typ hela tin . sen på kvällen efter vickan hade gått hem gjorde vi hemma gjord pizza as god (Y) imorgon blir de nog typ chilla , ja som sagt så har ja ju ingen blogglust så svårt att hitta ngt att skriva om
/ icha som saknar ina <|3

vickan bara äälskar att ta kort med min phone ;)

godmorgon (:

godmorgon ;)
inatt sov ja över med vickan igår bada vi kolla på allsång på skansen , morden i midsumer stavning ? och starstruck min nya favvo film haha ;) nu är ja jätte trött och vickan är pigg haha vi får väll gå ner och kolla på tv eller något som ja alltid gör på morgonen (: men nu har ja inget att säga förutom att de va tråkigt att vi inte fick något sista inlägg av ina typ som ett''avskedsinlägg'' :(
puss icha


Hej , mitt internet är sönder , det åsk...

Hej , mitt internet är sönder , det åska igår så vi drog ut det , sen satte mamma tbx det men då funka de inte pappa kan nog fixa det , nu måste ja städa och fixa mej sen får det väll bli tv igen för det regnar typ:( puss Icha (; ja bloggar igen så fort ja får internet!


puh !

godkväll ♥
förlåt för kass bloggning idag men ja ska berätta nu :
Först kom ina och vi bada sen fick vi för oss att vi ville till stan så då duscha vi i badkaret i bikinis haha tog bara balsam , sen var klockan typ 2 lite över för bussen går 2 min över två , dumma sommartider när man åker till stan åker den bara en gång i timmen fast senare på dan är det bättre  och vi hade missat bussen och vi hade inte kommit till ina än just då haha . så vi fick vänta i typ en halv timma i hettan när vi äntligen kom fram till busshållplatsen ( vi stanna ju hos ina) sen när vi kom te stan gick vi dirr till subway och ja åt den godaste mackan ja någonsin ätit mmmmmmmmmmmmmmmm :P sen köpte ja några saker låna en bok dock inte den ja tänkt mej , visar bilder på allt imorgon tror ja . men nu ska ja kolla på tv och inte somna för sent idag hoppas ja överlever hettan
XOXO icha ♥

 jag just nu , ser lite konstig ut på bilden :s


rörigt

ohno !
mitt rum är en stor röra har varit värre men nu orkar ja inte städa för de är såå varmt ;)

 
 bilderna ser bättre ut än vad det är haha !
puss icha'')


ska va med ina

godmorgon ♥
idag ska ja va med ina tror vi ska bada , om jag nu har kommit över min jag-kollade-på-hajen-chock haha det är läskigt att bada efter det även i poolen fick panik igår men om ja badar med ina går det nog bra ;) nu kollar ja på tv sen ska ja äta frukost :) somna typ 2 igår kunde inte somna :s
hörs sen
puss icha♥


spanien (:

spanien vann vm ;) jag hejjade inte på ngn så grattis ( kunde inte bestäma mej höhö ) . Men ehhm , just e kika in på www.fattybom.se och hitta ngra bra tips , hon har fiin fina bilder (: ja sa fel förut ja ska sälja mitt skrivbord inte bokhyllan haaha (: men ja kanske ska till spanien vecka 30 underbart ' hoppas verkligen , då måste ja ha köpt några saker heehehehh ,

nu kollar ja på vm-avslutnings konsert (:
Puss icha (:

dagensreklam


länge sen sist men nu kommer en av mina favvos i repris typ !
kommer ni ihåg inlägget med sbab värdeguide denna
 


 nu har det kommit en ny med sommar känsla mer

jag tycker den nya är bättre , men den andra var en favvo när den kom men nu blev reklamen ännu bättre (Y)
vad tycker ni ?


puss icha

yeee !

tuur det var inte dom solbrillorna fast dom var också snygga ;) men nu ska ja va lite knäpp och bada när det regnar bara det inte åskar och blixtrar så kan ja bada , fast i thailand bada ja när det åska hahahahah :S
/ icha

Glömde juh ! (:

Haloj!

Jag kom på att jag glömde fixa en bild på mina nya solbriller kom på det nu när jag läste Ichas inlägg så här kommer dom (: Dom finns även i gult heh tog de sista rosa (:



(: Kraam / INaaa :)



Till icha (:

PS ifall det var dom får duköpa likadana ! (:






Åhh dumma åska!!

Hejsan (:

Jag stör mej så himla mycket på att åskan änger i luften eftersom att jag alltid får huvevärk när den hänger där uppe utan att det åskar jag som alltid tyckt det var mysigt med åska men nu när jag får ont i huvet är det inte det längre :@ Hoppas inte ni har ont av detta ! (: 

Aja det var bara det jag skulle säga haha hade inget annat att skriva om (: 

Ha det gött / INaaah ;D 



Icha jaag vill också vara så bra på baka bullar ! (:


tjaa !

idag vakna ja av att åskan gick haha sen åkte vi hem någon gång kom hem typ 14.00 ngt ? funderar på att bada haahah , men hoppas ina inte köpte dom solbrillorna ja vill ha för ja har för mej att hon beskrev dom så som dom ja har spanat in ser ut hoppas fast det brukar alltid bli samma sak ina har köpt det men det var med tröjan men som tur va fick ja köpa samma den gången  . Mamma säger att ja får sälja min bokhylla på blocket och då kanske man kan möblera om i mitt rum HOPPAS (y) men nu ska ja se om de går att bada (:
Puss icha


 jag äälskar dom här bilderna på mej och vickan , dom är såå coola (Y)


Värda att testas! (:

Hejsan

Idag har ju fikat och vi testade chokladbegär från bageriets bästa (Göteborg) (:



Den får:
  

5/5 chokladbegär påsar !

Det är bara 8 kakor i en sån påse men kakorna är värkligen mättande. Man får även receptet på hur man gör dessa kakor vilket är ett pluss i kanten (: som ni ser har jag klistrat på det på ett rosa papper som jag ska lägga i min recept pärm ;D

Rekomenderar att testa dom ! (:

Kraam / INaa


Fikaa (:

Tjeena ;D

Jag har varit och köpt typ trosor heh och ett bar solbriller (ni får bild på dom sedan) Just nu vill jag ha fika och jag tror vi har fika för att fika idag ;) Kl 19.00 ska jag till mamma och imorgon hoppas jag icha kan va med mej innan jag åker till Frankrike för på Tisdag ska jag packa (: Aja nu ska jag fjäska till mej fika ;D

Kraamich // Inaa (:


Tog en liten bild på min klocka för skoj skull (:


Är jag vaken :O

Heej

Jag ska inte vara vaken nu egentligen för vi ska upp så tidigt när vi ska till frankrike så jag ska ställa tillbaka dygnet vi får gå upp typ innan 4 lr något :O Men aja de e det värt ;D Men jag ska nog hoppa i säng nu (:

Istugan idag har vi badat massa det var jätte sköönt i havet =) Vi åkte ut med båten till ställen där ingen annan var (: Idag var vi på ett jätte bra ställe tycker jaah Det värsta är att det finns maneter men dom börjar försvinna brände mej på benet av en osynlig tråd ;) Men en dag var vå på en ö där det var typ fågel skelett juuuh !! Men annars har det varit ganska bra fasst lite tråkigtnär det inte var sol och bad (: 

Ska inte skriva för mycke nu ;D


Liten bild på min söta kusin (:

 Godnatt (:/ Inaa


Hemma (:

Heej

Nu har jag kommit hem från stugan min faster var där och min 1-åriga lilla kusin (: Igår lärde hon sej att tippa med nappflaskan så nu kan hon dricka själv ;D men nu m¨måste jag slänga all tvätt i tväddaskin för jag måste ju ha allt rent när jag åker till Frankrike på Onsdag (:

Kraam // Ina =D



Hej! Ojsan :O har inte skrivit på he...

Hej! Ojsan :O har inte skrivit på hela dagen hehe men idag har vi varit och fikat , jag fick två ringar enfärgade en blå en grön dom är jättefina tkr ja , fick dom av mormor(: hade jätte ont i magen förut men nu är det lite bättre men ja känner mej lite dålig fortfarande :( just nu kollar jag på cops haha , första gången jag ser det faktiskt det är ganska bra . Jag har läst ut min bok tvillingsjälar idag , den är verkligen gripande ska absolut läsa den igen efter ett tag. Puss Icha")<3


Godkväll! Förut skrev ja ha en din kväl...

Godkväll! Förut skrev ja ha en din kväll jag menade förstås fin kväll (: men nu ligger ja ovanför sängen och slappar ska nog läsa min bok tvillingsjälar vad har ni gjort idag ? Fick en tröja av mormor på utförsäljning den kosta 50kr ja vet inte om den passar för mormor sa: det spelar inte så stor roll det är bara 50kr haha(: nu har vi ätit pizza ja åt kebabpizza yumyuum (Y) men ja vet inte om jag bloggar mer idag får se puss Icha ;D<3


Hej hej ! Just nu sitt...

Hej hej ! Just nu sitter ja och kollar på allsång utomhus och de regnar då och då , vi är i ed just nu fryser jag , sen ska vi äta pizza , ha en din kväll , puss Icha")<3


Hello ! Vi har inte åkt till stugan än ...

Hello ! Vi har inte åkt till stugan än vi är i mormors hus just nu . Vi besökte ett ställe där dom tar hand om djur där fanns getter får kossor höns katter kaniner mm. Nu ska vi snart äta det blir korvstroganoff med makaroner , dom flesta äter nog med ris med men med makaroner är godast och ett stort plus att det är den godaste korvstroganoffen i världen mormors! Nu kollar ja på jims värld Puss Icha")<3


åhh ,

åhh vad många snälla människor det finns , nu har jag min text som jag ville ha tack vare Sandra hon skrev ingen blogg så hon kanske inte har en , men ifall hon har det så kan hon skriva den för då kan jag länka den (:
men nu sitter jag i soffan och kollar på tv , åååh  vaknade jätte tidigt typ 9 ngt men som tur va gick Jims värld just då hahah det är nog ett av mina favvo program skrattar typ jämt (: men nu när ja ska bort blir det som sagt mobilinlägg inte så många bilder tror jag isåfall flera i en , för det kostar väll samma som ett mms ? haha jag är sämst på sånt här men aja (: jag har jätte ont i min näsa för när ja & vickan bada igår simma ja in i poolväggen med näsan ajjjj , så det gör ont och man rör den :P men nu får jag snart äta frukost ^.^
Puss icha <3

 åh sommar är nog den bästa årstiden efter kommer vår !


Hej ! Nu väntar jag på att mamma ska ko...

Hej ! Nu väntar jag på att mamma ska komma och checka min packning medans löser jag korsord haha! Det ses ut som ja ska vara borta jätte länge så mycke packa ja :O haha puss Icha")<3


fixx (:

eftersom jag ska bort nu så ska ja nog fixa lite i designen kanske lite finputsningar eftersom det inte blir så många mobilbloggar nu eller inte med så många bilder iaf eftersom med bara text kostar som vanligt och med bild som ett vanligt mms och ja har ju 3000 gratis sms så text inlägg får ni iaf ! men ja bjussar på lite design ;)
pööss icha


buuääähh !

buuuäähh , jag bara fattar inte hur man gör en rubrik på mobilinlägg '? det man skriver blir rubriken , det blir så konstigt :s heeelp ? jag ändrar dom nu i efterhand men när man inte kan det liksom ??
/ icha

friss !

dsc04190 (MMS)

Så här såg min frisyr ut i lördags! /icha


test

Hej nu testar jag att mobil blogga (: ha det bäst Puss Icha")


någon ?

någon som vet vad denna underbara text på lindex hemsida heter ?


 åååh , la till hjärtat själv .
/ icha


vickan (:

hejjj hejj !
nu väntar ja på att vickan ska komma så vi kan bada vet inte om hon kan stanna länge om hon ens kan komma :/ men men hoppas hoppas ! för imorgon kan vi ju inte träffas eftersom ja åker till stugan i ed , ska lära mej mobilblogga kanske ??? aja
/ icha

 detta hitta man på google ????
 översättning : ''Jag har ingen mun och jag måste skrika '' 


åååhh tack !

nu har jätte snälla patrik hjälpt mej med problemet med att kopiera , här är hans blogg besök hans blogg !
det var verkligen jätte snällt att hjälpa mej så kolla på svar inlägget igen för nu finns det en bild där hihiihhi
// icha

HÖHÖ

min sjuka humor
av det jag sa förut


 vet att bilden är brusig råka göra en sak , men det blev bara coolt istället !
// icha


åker

på torsdag åker ja till min mormors stuga vet inte hur länge ja ska vara där men ja förvarnar er bara , för ja har ju ingen data med mej så ja kan inte blogga :(( nu önskar ja att ja hade wordpress så man kan tidinställa inlägg ahhh livet är tufft ibland haha skojja det var absolut ett skämt ! nu ska ja nog fortsätta kolla på holland(nederländerna)-uruguay hahah vet inte om det stavas så ? hejar på holland eftersom jag kommer därifrån låååååångt bak i släkten (:
// icha


 inas aaaas snygga foto hon har tagit , jordgubbs fotografen hahah


svar !



svar : Jag köpte min på jätten/ica det var doms egna tandkräm mot miss färgningar på tänderna , jag vet inte om den funkar för det visas nog inte efter första borstningen annars kan man testa pepsodent skulle egentligen köpt en sådan men ja hitta den inte för ja fick hjärnsläpp på namnet ^.^ 
så här ser den ut 
 
 förlåt för ja inte kunde göra hennes fråga till en bild ni vet när man kopierar sidan , ja vet inte
hur man gör så om ni kan göra det så skulle det vara jätte gulligt om ni kunde berätta hur man gör !
patrik har hjälpt mej länk finns i annat inlägg
/ iicha


muuums !

åååh vad gott , hitta nyss ett recept som såg och lät super gott här är bloggen
!
puss icha  

kanelbullar !

har inte bloggat , för ja har bakat kanelbullar , min mage jäste förut men nu känns det bättre ,

 degen när den hade jäst hade den blivit jätte stoor !


alla bullar utom 1 den ja provsmaka på bilden ovan ^.^
/icha


godkväll

ånejj ja dör typ ina ska va i stugan hela veckan :/ hon är ju som min andra halva av mej och sen när hon kommer till sin mamma ska hon till frankrike buuhhuuu , inga inlägg på länge från henne eller bilder från hennes system kamera . ska göra mitt bästa för att hålla bloggen i liv . imorgon ska jag baka kanelbullar !
Puss icha
 
 
 avslutar inlägget med ego bilder , dom blev konstiga eftersom ja har draigt ihop dom ^.^


nu kör vi !


 nu kör vi på tandkräm för missfärgningar på tänderna ett tag !
min syrra klagar på att mina tänder är bruna men ja kan inte hjälpa det
de är inte att ja borstar dom för dåligt det är något med min emalj så nu testar ja
denna tandkrämen för att ja vill slippa klagomål har även hört att ja har typ gula / bruna tänder av andra
/ icha


Stuggaan (:

Hejsan

Nu ska jag strax åka till stugan pappa ska bara packa klart vi ska vara där resten av veckan så jag kommer inte kunna blogga men jag hoppas icha bloggar mycket jag har plockat en massa jordgubbar från vårt jordgubbsland muums  ! Så do ska vi ha med till stugan. Vi plockade jordgubbar för inte så längesedan ändå fyllde den en hel matlåda so var väldigt djup tycker jag och det gick till å me över kanten (:

Ha en härlig vecka // INaa (:



Ha de bra


bloggar

bara för ja har tråkigt så skriver ja upp några av alla bloggar ja läser ( tar alltså inte med alla , läser ganska många ^.^)
dom är inte listade för bra het eller sånt

1. www.mollani.blogg.se 
En jätte bra blogg som skriver om allt möjligt hur hon målar sina naglar
, kändisar hur hon gör olika sminkningar osv , värd att besöka

2. www.fokis.se
egentligen ska ja inte tipsa om storbloggare i detta inlägget
för dom flesta vet ju vilka dom är men ja kan inte låta bli
att tipsa om foki , hon är en jätte söt go tjej som skriver om
söta saker

3. www.obsessivecuteness.blogg.se 
En jätte bra blogg som skriver om söta saker typ som foki
fast hon skriver mer om söta saker än om sin vardag foki 
skriver ju mer om sin vardag i denna bloggen är det tvärtom
jätte kul att läsa

4. www.victoriiiasvensson.blogg.se
en bra blogg som skriver om sin vardag och twilight hon
är GALEN i twilight , kär i robert pattinson
alla som gillar twilight kolla bloggen

5. www.gossips.se
okej ja sa ju inga storbloggare men detta är ju en
skvaller blogg , den är jätte bra om man vill veta skvaller i bloggvärlden

6. www.idaochcarisma.blogg.se
en blogg som handlar om mest hästar bilder på hästar och sånt


tja det var 6st av alla bloggar ja läser
puss icha
 

tråkigt :/

hej !
har verkligen jätte tråkigt :(( Ja har ingen att va med , ina är i stugan snart vickan är med ellen så ja har inget att göra :( målade tånaglarna igår
resultat :
 
 
 heheh dom blev inte så bra men men (:
har fastnat för sailor looken (:
icha


Gosssih (:

Godmorgon =D

Nu sitter jag och gosar lite med Tarzan min katt. Ikväll ska vi åka till stugan var nära på at skriva skolan :O Haha sköönt med sommarlov ;D Så jag kommer ju som sagt inte att kunna blogga ): Jag vet inte hur länge vi ska vara där men jag skriver det så fort jag vet (: Aja nu vet jag inte vad ja ska skriv mer ;)

Have a good day ! (: / Ina 




tröttis ^.^

nu är ja för trött för att blogga och a kollar på någon film mamma sa va bra kommer dock inte ihåg namnet :s är nöjd med dagen :d  hittat ett nytt as bra program på mtv yä men nu ska ja kolla vidare så js inte missar hela filmen , är så trött att ja trycker fel på tangenterna hela tiden :p
PÖSS icha


 undra om ina sa vad som hände med såsen
?


BildBomb del 4 Växter

Hejsan

Nu kommer bildbomben med växter som jag aldrig har orkat (:





















Det var näst sista delen av bildbomb när vi sov över ;D

Ha de bra // INaa



Kollar på ^.^ ♥

Hejsan

Just nu kollar jg på när min syrra spelar sims 3 har inget annat att göra det blir nog i morron jag ska åka till stugan eller så blir det ikväll jag vet inte riktigt (: Men jag kommer inte att kunna bloggaa då:/ Aja nu ska jag fixa bildomben (:

Kram / INaa (:



Liten bild bara (:


Godmorgon♥

Hej(:

Har vaknat ganska nyss och ikväll ska jag åka till stugan på dan vet jag ej bara vara hemma tror jag ;D Jag kommer nog lägga upp bildbomb del 4 idag (: Haha det kommer bildbomb del 5 också förr lr senare :D det har blivit ganska mycke bilder... Men jag har även en bildomb från min gamla kamera som jag så småning om kommer lägga upp ;D

 Idag kan inte icha blogga för hon ska till Ikea och sen ska hon till sin moster hon kanske kan klämma in något man vet ju aldrig (:

Löööv // Ina (: 


Freja (:


cute ^^.

Sweet & Co. - Sweet White Bunny Cupcake of Heart Silver RingSweet & Co. - Sweet Mirror Pink Hatter Ribbon Silver RingSweet & Co. - Miss Cupcake Chocolate Crystal Gold Ring (S)Sweet & Co. - Mini Pink Cupcake Crystal Silver Ring
MyLittleThing - Gold Butterflys Short Necklacehair.mo - Polka Dot Bow Accent Camera CaseSweet & Co. - Lady Jelly Multicolor Spoons Silver EarringsSweet & Co. - Neon Green Swiss Roll Ribbon EarringsSweet & Co. - Sweet Mirror White Hatter Ribbon Stud EarringsSweet & Co. - Sweet Pink Bunny Cupcake of Heart Swarovski Dangle EarringsSweet & Co. - Red Hot Lips Stud Silver EarringsSweet & Co. - Miss Cupcake Chocolate Stud Silver Earrings
allt från www.yesstyle.com
/ icha

Morgon (:

Hejsan

Nu sitter jag och icha i soffan och kollar på TV ;D Idag ska det bli jätte varmt (: Vi har sovit i kuvösen igen. Vi hade lite svårt att sova för vi har somnat så sent varje natt det blev inte lättare när det var en fest som lät så det inte gick att sova men tillslut gick det (: Idag ska vi på grillparty kl. 18-22 

Kraam (: // Icha och ina


Kommer mer bildbomber (:


godermorgon

godmorgon (:
inatt somna ja och ina typ 3 någonting :s Men vi sover fortfarande i kuvösen vi ska göra det inatt också (: Men inas luftmadrass är paj så vi ska hoppa i poolen med den och leta efter hålet hihih skojjigt (: snart får vi äta frukost tror jag så att det inte blir för sent .
Ha en fin dag allihopa , har en sak ni kanske får se sen ?
Puss och kram icha och ina


Ny kategori , TESTER (:

Hejsvejs .nu är det dags för en ny kategori , tester . där du kan testa dej själv i tester vi gör själv .

Vilken personlighet passar dig bäst ?

1.din kompis ringer och säger att hon ska ha fest
hon bjuder några du inte känner vad gör du ?
@) du ringer och säger att du är ''sjuk'' eftersom
att du inte vill träffa någon du inte känner
#) Du blir jätte glad och tycker alltid det är lika
kul att träffa nya människor
♥)du blir lite tveksam men går på festen men
undviker att träffa dom

2.du och din kompis ska hitta på något under sommarlovet
en dag innan hon åker utomlands vad gör ni ?
#) Ni åker till stan och träffar massor går och käkar minst ett
ton glass och sedan badar ni
♥)Ni åker till någon strand och har roligt bara ni två
@) Ni sitter inomhus och kollar på tv eller gör något kul där ingen
ser er

3.du funderar på att köpa ett husdjur vilket köper du ?
#)EN HUND SÅKLART ! så man kan gå utanför huset och rasta den
med ett härligt kompisgäng
@)En hamster så jag slipper gå utanför huset
♥) En pratande papegoja som du kan sitta och prata med i timmar

4.du har fått jätte mycket pengar vad är mest troligvis att du köper
♥)en dator så du håller kontakten med vännerna i soffan (:
@) en tv så du kan sitta hemma ochslöa hela dan utan att behöva gå ut
#) En mobil så när ja är med mina kompisar så ringer vi och pratar med
andra samtidigt så ja håller kontakten ännu mer med alla utan att någon behöver
ha tråkigt kanske dom ni ringer hänger på er också


5.du ska på fest vad tar du på dej ?
#)en glamurös klänning gärna en som sticker ut så alla kollar på mej och ja lär
känna ännu mer folk
♥) Någon klänning ingen vanlig trist men ändå inget som sticker ut
@) jag går aldrig på fest

Flest ♥: Du är sociala Ylva du är inte den som jätte gärna träffar nytt folk varje
dag men någon gång ibland skadar dej inte , du kan sitta och prata i timmar
om pratiskt taget ingenting , du är en sann glädje spridare . Du vill inte sticka ut
men ändå inte vara trist

Flest @ Du är blyga Petra , du är väldigt blyg och gillar inte att träffa nytt folk du har svårt
att träffa nya människor och nöjer dig med vännerna du har . Du är inte mycket för fester
du stannar hellre hemma och kollar på tv eller något annat innan för ditt hus

Flest # Du är YBER sociala Lisa , du pratar jämt och ständigt och ingen kan ha tråkigt med dej
du träffar gärna nya människor , du låter ingen vara utanför du sticker gärna ut och står för
dig själv och har ett starkt själv förtroende !

Skriv gärna vad ni blev (:
Testet gjort av ICHA

Puss och kram icha och ina


godiie time (:

Hello !
nu ligger vi och käkar godiis iiihh det är så gott men jag är ingen vräkare haahaa , har tänkt på en ny kategori också (; ha de bra
Icha och ina


 


Bildbomb del 3 Katter ;D

Tjohoo (:

Här kommer bildbomb del 3 denna handlar om katter vissa är lite roliga islutet kommer även en speciell grej men det blir en överraskning rulla inte ner (:
















Freja (:







Gossen (leo)

Nu kommer den efterlängtadebilden (:




























Bläääh det är en kräk eller baj vi tror det är från gossen men vet ej jag tror inte ni längtade efter denna bild (:

Kraam // Icha och ina ;D







Bildbonb del 2 blandat om dagarna (:

Heej (:

Här kommer del 2 av bildbomben denna är övrig och handlar om vad vi gjort (:







Vi hängde upp handukar och lakan så inte ljuset kommer in (:




''Här ska vi sova (: ''  Där sov vi det blir lite annorlunda denna natten (:





Det var det övriga nästa är katter (: Där kommer en av de bästa grejerna ;D

Lovve // Icha och ina (:





 


Bildbomb del 1 maat (:

Hejsan

Nu kommer bildbomb del 1 vi har en massa bilder som vi har på lager i min kamera även i ichas data som jag är på nu (;

Det börjar med Mat (:

Detta åt vi i gårkväll (:
 


Nästa dag :

 

 

Frukost : Rostad macka med snör och uchas med smör och ost till det obo'y (:

Lunch:  Pasta med kryddad grillad korv beanä sås vet ej hur det stavas (: och Haloumi som är grillad på min elgrill (:


Såsen (:







En jordgubbs kartong vi såg på vägen när vi skulle till mej och laga mat den som köpte dessa jordgubbar fick spendera 41 kr :O Icha som köpte igår betalade 30 kr till 2 kartonger (:


Kraam / Inaa och icha (:





Max Lyxshake

ni har säkert hört talats om Max Lyxshake , men är dom verkligen så goda som dom ser ut igår på stan bjöd ja ina på varsin en choklad en jordgubb
Choklad: du måste vara väldigt choklad älskande för att orka i dig hela denna , den är väldigt chokladig efter ett tag SUPER god i början men tröttsam efter ett tag dom borde ha mindre muggar
Jordgubb: Ina tyckte denna blev för mycket jordgubbs bitar i tillslut alltså för mycket som  choklad shaken , jag drack den lite och tröttna inte på den eftersom ja inte tog så mkt för ja blev mätt .

Vi drack ur varandras tillslut om ni undrar för att den blev för mycket .


 
 3/5 max slogan , detta för att den var förstor och tröttsam


godmorgon gäääsp !

Godmorgon , nu ligger vi i kuvösen på varsin madrass vi har sovit här i natt , vi drack fanta åt choklad och åt popcorn (Y) kolla på film . Jag vakna jätte tidigt av att jag behövde gå på toa och sen hade ja lite svårt att somna om men tillslut så gick det .
jag köpte bara ett vitt nagellack igår på stan ska spara nu (:

 gissa vad ina köpte ledtråd på bilden ovanför .......
















Jo en system kamera ! gissa om hon är lycklig hon går runt och tar kort på allting
hahah förut tog hon kort på daim pappret och typ jordgubbarna haha .
Puss icha och ina


RSS 2.0