DagensReklam♥


 


 haha ;P
kramar icha ♥


talangfredag denna vecka igen ^^.

Hejj!
Förlåt mitt internet krångla nyss men nu har jag fixat det . Till pippi : jag kollade på rusta och dom stolarna vi vill ha finns ej men det finns några andra för 99 kr st
så här ser dom ut , hmm vill nog ha pandan ?
dom andra stolarna var sötare men det finns inget att göra eller ja och pippi kan ju testa ;D eller kanske grodan
jag får nog tänkaa lite .
Nu kollar jag på talangfredag Kram kram icha ♥


DagensReklam♥


 


 låten äääger ;D
 


det kommer bli bättre !

Jag lovar det kommer bli bättre med inlägg från mej icha men ina vet ja inte ? Men iallfall idag i skolan hade vi slöjd ja och pippi är bäst i slöjd som vanligt ^^. Och nu tack vare ina eftersom hon har fått isglass nu så blev ja jätte sugen och vill också ha glass fast ja vill ha blandad asså inte kul glass. men snart blir det att packa min väska och trampa till stip och träna och sen ska jag blogga ^^.



Andra Avenyn .

Hejsan!
Just nu kollar jag på andra avenyn , spännande . Idag var ja med ina vi köpte inte glass det regna ju :( Så vi kolla på avatar naaaaaaaaw vad gullig ♥ Och som alla andra så blev jag förälskad i filmen , har ni sett den , vad tyckte ni om den ? nä nu måste ja kolla klart , dagens reklam inställd sorry men jag måste sova hoppas ni förstår♥
 



 
 


Fullt upp!

Hejsan (L)

Idag har jag haft fullt upp, först va jag me vickan haah vi hade en miljon blommor ihåret (jag slog mit rekor på kickar e inte så bra på det men mitt rekord är nu 12 ^^) ) sen så var det träning, asså jag har varit sugen på pinn glass hela veckan allra medt isglass men jag får det aldrig :o Men i morron när jag ska va med icha så ska vi köpa glass love it! aja sen efter träningen var jag överdrivet hungrig så pappa fixade mig en hambrgare, imorgon ska jag fråga pappa om icha kan följa med till stugan hoppas aja sen efter jag ätit den dammade jag hela huset får 40 kr (Y) MYYCke bättre än jordgubbslandet!

Dåliga nyheter
1 Dagens Låt är inställt idag jag kan inte leta upp låt nu jag kommer väcka syster! Och jag får en dålig morron för hon e lite arg på mig ^^)
2. Ellen sjukk :(

Pussich / Inaa (L)


Neej tack!



DagensReklam♥


 


 Haha jag tycker han är så rolig :)



I like it .

Hojsandojsanhoppsanlojjsan'
Min syster och mamma rensar hennes rum och då vill hon slänga vissa saker men ja har fått 3 saker kanske får mer vem vet men än så länge har ja fått 3 saker and I like them ;D


 en sko-väska hon inte använder jag säger bara ÄNTLIGEN haar ja fått en !


ett block ja samlar på block så I lööööööv this !


En WESC tröja den var mjuk och varm så skönt eftersom vårat hus är iiiskallt brrr !




Stora cupcakes .

hello !
Surfa runt lite på internet och hittade gigantiska cupcakes som är coola fast nog väldigt jobbiga att äta upp . Själv tycker jag dom är supercoola och jag gissar på att dom används mer som en tårta ?


 
 

 
 samma som första fast en annan bild .
















Så söta eller vad tycker ni ?


tröttis .

Heej !
Idag när jag vaknade så var jag döö trött önskade till och med att jag var sjuk och att vara sjuk är ju tråkigt men just då ville jag veeerkligen det , hoppas ni inte är lika trötta som mej ! men sen blir det grusträning och jag skippar fct idag jag orkar inte är för trött vi ska till och med sluta en kvart tidigare på fotbollen för massa vill gå på matchen . Idag va stackars ellen krya sjuk sötnos ♥ , ja skulle verkligen inte vilja ligga febrig som hon är idag när det är så varmt och skönt ute . Nu ska ja snart gå och packa väskan och du ina jag hade visst inte Elvital jag hade gliss schwarzkopf något av doms schampo och balsam , det var bra tycker jag ;D Nä nu vill jag ha sommar ,♥





Domino ((:

Hello!
I lördags kom felicia från värmland hit och då stängde hon och syster in sej på sitt rum så då gick ja upp och gjorde ett domino grej ni vet när man puttar en så rasar hela jag faila massa gånger och råka rasa så till slut blev det en ganska tråkig för ja blev lite irriterad på att den rasade hela tiden men ENJOY ;D inte så bra kvalitét skulle filmat med mobilen ist .




 


DagensReklam♥


 


 Haha ;D
 


spelat match ;D

hejsan !
Jag spelade match förut vi förlorade med 1-0 men vi var helt klart bäst ! När vi låg under med ett mål är man ju inte glad till max men sen så skulle en tjej göra ett inkast och vi tfk:are som satt och va avbytare och dom som kolla på (föräldrar) och dom andra i vårt lag som spelat en match innan men när tjejen gjorde ett inkast så pruttade hon jätte högt samtidigt hahahah och då börja alla skratta och då vände hon sej och sa : Vad? som ingenting hade hänt , ja tycker det var synd om henne för det var nog väldigt pinsamt för henne för föräldrarna skratta och vår tränare haha stackare men jag kunde inte sluta skratta typiskt min humor så nu är ja glad till max tack vare hon ;D asså hon gjorde inkastet där vi satt. Men nu kollar ja på tv och vilar mina ben jag ska ge er videon nu så får ni ha en roolig kväll (:


 


 haha jag råkade trycka på stopp i slutet så ni får tyvärr inte se vårat skrattanfall
i slutet ((: dålig kvalitét skulle filmat med mobilen ist.



pippi är här ;D

hejsansvejsanhoppsansaallabarnenheterkurt'
haha inga komentarer om min hälsning ;D just nu är ja med pippi vi bakade chokladbollar men smöret exploderade så dom gick inte att rulla så vi åt ur bunken och kallar det pippi&tittis special vi bjuder på några bilder och avslutar med en video ;D ENJOY pöss tittiochpippi♥


mästersmeten ;D
 
 
man blev riktigt törstig av det godaste jag nååågonsin smakat ;P


söötaste pippi ;D(L)

okeej videon kommer sen ;D


DagensLåt ♥




Pussar och kramar /Inaa (L)


Jordgubbsland neej (L)

Hejsan (L)

Nu har jag gjort en dikt precis nikan få se den senare den är nämligen på pappas data men jag fixar det senre, jag och icha ska åka lite senare till matchen vi kommer inte försent så det blir väl bra ;)(L) Jag skulle rensa jorgubbslandet(vi planterade egentligen smultron där men det har istället blivit vääldigt stora jordgubbar varje år (^^ ) men jag rensade inte det jag kom en bit och sen komm herr gråsugga på besök, det var jätte många och en var typ 2 cm stor och det klarade jag inte av, jag bet ihop ett tag men sen kom det fler och fler och jag slutade, (L) men lite rensade jag. Nu måste jag komma på något annat sättatt fixa cash ;)

Pussich // Inaa (L)


Jag ska banne mej ha den ! ;)

ag fixade 5 kr av syrran, mycke noot men det ar för jag hjälpte henne lite med hennes skolarbete. Hon ville ha lite ideer, så sa hon du får 50 kr ifall du kommer på två bra saker när jag kom på det och mer så sa hon nä det har jag redan kommit på bara för att hon inte ville ge bort 50 kr ^^) men jag fixade i alla fall 5kr


Frukost (L)


Hejsan (L)

Nu ska jag göra mig lite frukost och sen ska jag grejsa lite på bloggtrafik, sen ska jag nog ringa pappa och fråga om något jobb här hemma och tjäna pengar och sen klockan 17.00 är det samlig på stip och då är det mach ;) det ska bli roligt, vi ska spela den i Upphärad.

Pussich // INaa (L)




tråkigmorgon :(

hello !
hoppas ni haft en bra morgon , det har inte jag :( Jag skulle spela blockflöjt kl 10.30 ( jag vet att vi är lediga men jag skulle spela ändå ) men såklart så försov jag mej så det blev ingen blockflöjt :/ typiskt , har detta hänt er ? Men idag blir det att va med pippi och klockan fem ska ja till stip för att lite senare spela match , hoppas jag inte ska stå i mål :O , sry för att dagensreklam inte har dykit upp på bloggen men jag ska försöka fast jag behöver lite tips så TIIIIIPSAAA gärna ;D men snart får ja väll höra av mej till pippi thihi är riktigt sugen på chokladbollar ((:



Hej hej ♥



Godmorgon

Vaknade för en stund sen och nu ska jag loggga in på pappas data det finns ju msn där ;) det fungerar inte på min data :( Idag har jag ingenting att göra syynd, skulle nog egentligen vija va me en kompis men me vem ? Aja nu ska jag logga in på Msn och ni får ha en trevlig dag! (L)

Pussich // Inaa (L)





Hmm? <3

Hej igen (L)

Nu har jag fixat in 100 poäng idag så det får nog räcka, imorron blir det mmera, det är faktiskt bara fördelar med den sidan, man får besökare och man hitar nya och bra loggar man aldrig sett, t.ex jag hittade en som ritade gryymt (L) Som jah kanske ska börja följa (L)

Pussich / Inaa (L)





DagensLåt ♥




Pussich // Inaa <3


Ahh (L)

Hejjsan <33

Nu har jg tagit en skön dusch , vet det är lite sent för att ta en dusch men det var jätte sköönt, det är ju trotts allt studiedag imorgon ;) Borde egentligen gå och lägga mig för de e match imorn, men jag kan inte sova nu så jjag får väl börja med att söka upp en llåt och sen lite bloggtrafik och sen vet jag faktiskt inte vad man kan göra för utom att sakna pengar till en system ^^) 

Pussichaar // Inaa (L)<3





Mina önskningar (L)

Hejsan (L)

Min data har inte varit så pigg idag men nu fungerar det, Jag har kolla på KM hel dagen kanske kommer en vide på vickans nummer,

Jag vet att ni kanske inte tycker detta är så intresant men jag älskar att fota och när jag tar på systers wanna be system kamera blir dom mycket bättre än på min diggi som jag kallar den, och efter som att jag gillar att fota vill jag sååå järna ha en sysem kamera, jag skulle vlja ha en nu när det finns så många fina saker att fota, men en lite fråga VART SKA JAG FÅ PENGAR ? Men jag har en Ide jag ska jobba hemma och skaffa pengar har ni förslag så hjälp mig gärna ? (L)


Bild av diggin skulle vart MYYYCKE bättre me system(L)

ÖNSKNINGARNA

Få pengar till en systema

Få pengar till en videokamera

Hitta en billig systemkamera


Men det är inte lika kul att få en kamera bara sådär, eller pengar i handen vipps som det är, så hellre fixar jag pengarna sjäälv ;) (L) I såfall som min födelsedags present men hallåå jag fyller år i November ! 

Pussich // Innaa (L)



Den vill jag ha det är en Nikon D3000 men allra mest vill jag ha Nikon D7000 för man kan filma ra med den samtidigt som den e bra kamera men den är ju såklart 2000 kr dyrare :O


Km (:

Hejsansvejsanhoppsansa'
thihi jag vet att ni gillar mina långa hälsningar ;D förlåt för ingen bloggiii idag men jag va på km ,i klass 2 så hejjaa jag på ellens grupp fast mini-trupp vann :( fast mini trupp vinner varje år:o sen i klass 3 så hejja jag på pippi ! pippi vann för bäst klädsel . vi filmade pippis nummer ( vi glömde ellens :( .) men de är på inas mobil så vi får hoppas att hon lägger upp videon idag . Jag har kollat på tre avsnitt av wildkids på datan och än så länge hejjar jag på björnarna (Y') Men nu vet ja inte vad jag ska göra :S // icha ♥


 gud vad kul man kan ha innan en träning ;D
bilden är typ från i tisdags eller i torsdags .
i know min näsa ser missbildad ut men det är skum min näsa är inte sååå lång (:


Headers

Hejsan (L)

Nu har jag gjort en till header så nu är det 2 stycken som väntar på sin tur ^^) Jag vet inte varför jag skulle slänga in et inlägg om det men jag har inget för mej så det är väl bara att göra allt man kommer på ;) Imorgon är det söndag och jag ska kolla på KM Hoppas Icha vill följa med isåfall om du läser detta kan pappi köra, ringer imorn om det (L) 

Pussich // Inaa (L)



 


Ute hela dan (L)

Hejsan (L)

Idag har jag varit ute nästan hela dagen och fotat i trädgården, använt systerns system kamera som hon inte gillar och då vill jag ha den och först fick jag den men sen erbjöd pappa pengar för den buhu :( Haha jag och syster gjorde också ett tv program med namn Hur gör man en trädgård ;) Sen tog hon en massa kort på meej men sen tog jag kameran och tarzan fick vara fotomodell ;) Bilderna kommer senare det dampar men att ladda in dom på min data med systers kamera :( (L)

Pussich // Inaa (L)



 


trök -.

hejsholahoppsansa' !
just nu har jag allmänt tråkigt , kollade på greveholm förut på min systers data började på avsnitt 4 och kollade till avsnitt 17 sen fick jag inte se mer :( Så nu funderar jag på vad jag kan göra får väll typ sätta mej vid fönstret och anteckna vad folk gör ? jag vet att det kanske låter lite no lifer , men men ;J är sjukt trött också . men jag ska inte klaga har haft mycket värre dagar . Jag kan försöka att göra en lista med 10 saker att göra när man har tråkigt . / icha
10 saker att göra när man har tråkigt ;
1.Baka
2.busa lite men dom som är hemma .
3.städa huset för att tjäna lite pengar
4.gå till kíosken och köp en glass och sätt dej sen ute i solskenet och ät .
5.testa nya frisyrer
6.kolla på kläder på nätet
7.kolla på massa bloggar.
8.ta ett skönt skumbad ( använd gärna ansiktsmask)
9.ta kort ( på dej eller på roliga saker utomhus)
10.fixa lite i dit rum .

         


Lite nytt (L)

Hejsan (L)

Sorry för att jag inte bloggade igår men nu har jag ändrat lite i designen och hoppas att ni och ich gillar det (L) Har försökt att blanda i alla våra tre härliga färger i bloggen så det blir ett slags mönster eller vad man säger (L) hah ^^) Nu ska jag ut och sola  (L)

Pussich // Inaa (L)

 





Såå sööt ^^)

Hejsan jag har hittat en jätte söt och rolig video hah, det är en liten bäbis som ska dansa till single ladys, jah kan inte låta bli att lägga upp den sä här kommer den (L)


Såå söt ^^)

Pussich // Inaa <33


*tårar*




 
gammal men sjukt fin låt
puss icha




talangfredag .

hello !
just nu kollar jag på talangfredag på dc . ni kanske ser att jag har ändrat designen , jag orkade inte med den andra så jag hoppas ni gillar den ENJOY ! och ina du får också ändra design ;) Men nu ska jag chilla ! XOXO icha (L)


 pippii jag älskar dejj (L)


DagensReklam inställd

pallar inte dagens reklam idag förlåt men mina ögon stänger snart efter tittandet i boken , thih jag är en läslus är så trött att jag skrattar åt det ;D Ni får gå in på youtube och kolla på eran favorit reklam så får ni sova gott mina sötaa gullungar ! XOXO icha


Jag gör allt !

jag gör allting !
det går inte .........
eller det går ganska bra ...
eller bra iaf.
men jag öh?
okej det är så att jag pluggar och gör massa olika sätt för att få det i skallen just nu låssas jag att jag gör provet på datorn det går OK ! det sitter nog snart . Sry för ingen bloggning men denna dag måste jag ämna till plugg !!
Imorgon blir det vila mej efter provet hhahaa jag har säkert ingen nervositet kvar i kroppen efter det provet eftersom all har gått till provet ( jag blir alltid lika nervös inför ett prov oavsätt om det är lätt) . nä nu MÅSTE jag plugga :'( XOXO icha


 ALLA MINA VÄNNER ÄR BÄST !
JAG ÄLSKAR ER (L)


DagensLåt ♥




Haft den i hövvet heela dagen ;)
Pussich // Inaa


Chokladbollarna (L)

Hejsan

Som ni vet bakade vi chokladbollar igår och här kommer resultatet ;)


Ja mena nu kommer resultatet ^-^


Här e dom (L)

Pussich // Inaa



Hemma och ska packa

Hejsan

Nu har jag kommit hem och ska strax packa väskan till fotbollen, jag orkar egentligen inte göra pasta men det behövs för fotbolls träningen som e kl 17 men vi cyklar halv.

pussich // Inaa






Andra Avenyn .

Hello !
Just nu kollar jag på andra avenyn (Y') Idag har jag varit med ina vi bakade chokladbollar thihi inabina har alla bilder så jag kan inte lägga upp hoppas hon lägger upp dom ! Det blir nog lite plugg inför 8-minuters testet imorgon ( är taggad .) Nu ligger ja proppmätt i min säng efter grillad mat (: XOXO icha


          

 
 


                 heheh
                           


DagensLåt ♥


















Här e en låt, ällskar justin bieber ;) (L) Nu tittas det på andra avenyn i sängen ;)
Pusich // Inaa (L)


Chokladbollar (L)

Hejsan (L)

Vi har bakat choklad bollar och varit ute och lit annat, jag och icha asså, nu kolar jag på 2 an a 1/2 men. Sen blir det anna anka sööker ssisten och sen andra avenyn.

Snart kommer dagens låt, (L)

Pussich / Inaa (L)




Ursäkte

Hejsan nu måste jag jätte snart ckla till icha och sara men frst ett jätte snabbt inlägg

Till icha
Jag gillade den första men kanske kan vi ändra det gröna till en annan grön eller annan färg, sen älskade jag också den andra kanske kan vi ha båda först den ena sen den andra, på den andra kan man ju även byta header om man någon gån vill.

&till er

Förrlååt för att jag inte bloggade igår men jag hade knappt tid att vara på datan så det blev bara dagens, men aja idag blir det icha. men nu måste jag sticka

Pussic // Inaa


puuh .

hello !
Efter träningen så var jag jätte hungrig så det blev mat och sen göra massa läxor :/ och sen nu det innan jag sätte på datan badade jag lite även fast jag duscha på stip men mamma hade badat och så jag passade på att ta vattnet efter. Det var skönt och nu kollar jag på diaster date och sen ska jag försöka sova , ånejj nu kom jag på att jag missa dating in the dark ,blööö jag visste att det var något bra påå tv men jag plugga istället aja det båda mej gott :) XOXO icha

  


:'(

sry , men vi kanske måste säga adjö till denna design ,för den har ställt till med mycket problem nu fungerar inte min kategori heller :(
Till ina : här har du mina förslag till ny design hoppas du gillar dom !;)
NUMMER1
NUMMER2

säg gärna vilken du vill i nästa inlägg du gör , om du inte kan fixa denna designen vi har nu .
puss icha :'(


DagensReklam♥



 vem var det som kasta ?
haha
XOXO icha


??

Jag vet inte vad som hänt någon har varit och pillat med designen för nu är inas kategori konstig och jag kan inte fixa det ? Men min kategori är perfekt :S Men just nu lyssnar jag på Listen -Beyonce . Håller på att packa väskan också , för jag ska ju träna på grus senare . Men nu hitta jag nyss en gryym tjej som sjunger Listen och hon är 10 år :O Hoppas hon kommer att bli en riktiig stor stjärna , ni kan få ett klipp där hon sjunger ( p.s dom pratar typ bulgariska i början och sen efter listen kommer någon annan låt och sen en till)


 guud vad fiint !
XOXO icha


DagensLåt ♥




Låten är tippsad av mi kompis ellen, kolla gärna på hennes bloggb här!

Pussich // Inaa



DagensReklam♥


 


 haha man ser att det är fejk men bebisarna är så söta att dom förtjänar att vara med i dagens reklam ♥
puss icha (:


plugg .

hello !
förlåt att jag inte har bloggat idag men jag har varit med sara så jag har inte kunnat . Vi har gjort lite olika saker. Men just nu så äter jag äpplen och kollar på tv och ska plugga lite biologi ( männsikan) inför vårt prov på fredag . Visste ni att jag tycker det är kul att arbeta med biologi (människan) alla mina tjejkompisar i klassen hatar det men jag tycker det är jätte kul , är jag ensam? Men till plugget har jag en skål med äpplen man pluggar ju bäst då , fast denna gång ville jag vara lite nyttig av mej så jag tog äpplen bäst är det med något sött och musik för då blir det roligare att plugga men denna gång blir det annorlunda . puss icha


 hur ser eran kväll ut?((:



DagensLåt ♥




Pussich // Inaa (L)


Bilder (L)

Hejsan

Nu kommer alla foton vi har tagit, det finn många många mer men detta är dom som ni får se


Mumms


Haha i väntan på kakan


Ut ur ugnen med dej


Kladdkakan klar



En liten växt


Fiin blomma


Vitsippa


Vickan slänger sej i en gren  Vi tog massa bilder på det, med mej också men ni får bara se denna

Pussichar // Inaa


Bakning På gång

Hejsan

Nu är det bakning på gång, jag och vickan bakar kladdkaka som ska bli hur gått som helst att äta sen till Eye toy som vi spelar, snart ska vi återgå til de medan kakan är i ugnen, bilderna kommer senare  Och dagens låt med

Pussichar // Inaa  







Hemma nu ♥

Hejsan (L)

Nu har jag kommit hem och är faktiskt inte hungrig, jag ska snart göra lite läxor innan vickan kommer hon är nämligen på hemkunskap jag hade det förra terminen så nu har hon och några andra som inte hade förra terminen ;)   

Igår kom moshi hem med en ask med såna här damarks karameller, ps dom finns på rusta fråga mej inte hur jag viste det! 


Kom ihåg att tippsa om dagens låt


Pussichar // Inaa










Godkväll .

Godkväll
Just nu kollar jag på 2 ½ men och kollar på kläder på datan , vill uppdatera min garderob med lite nya kläder
Haha på programet så prata dom massa om sina problem , och jake bara ''när kan vi prata om mina problem?'' Och sen han bara ''vi skulle få köttmackor i skolan idag men vi fick fiskpinnar i stället'' haha . Nu är programet slut och jag får väll stänga av min dator snart . puss ichaa(L)

Wipe out


Hejsan (L)



Nu ser jag på Wipe out men just nu är det reklam skolan imorgon, rkar inte gå upp tidigt men men det måste man ju när man har en skola att cykla till. Nu ska jag nog återgå till Wipe out ifall det har börjat ;) (L)

Pussich // Inaa (L)








hemma .

hello !
Idag spelade ju vi match vi vann med 6-0 yeees ! Jag var nära på att få stå :o men jag slapp undan denna gång . Men sen så sa våra tränare att dom två sista skulle sopa omklädingsrummet och OFC blev det jag som kom allra sist och jennifer som kom före mej men jag var inte klar när hon börja städa så jag slapp undan för hon råkade göra mitt också så jag var väldigt glad över det men det verkade inte hon hehe . Men sen skulle jag cykla dirr till ett kalas och där blev det food och marängswish och tv och sen cykla ja hem , och nu har ja varit hemma en stund . Snart går jag och kollar på wipe out så kul ! Imorgon blir det skola blööö ! Men får väll tänka positivt , det är ett steg närmare fredag som är lika med HELG !Men nu tror ja att jag inte har något mer att säga . Eller , JAG ÄR SUGEN PÅ CHOKLADBOLLAR !
Puss&Kram ichaa




 


Lite bilder från Igår


Hejsan ♥

Igår tog Icha bilder på chips och vi tog på våran glass som vi åt, och dom kommer snart.

Nu har vi spelat match det blev 6-0 till oss, (Y) Jag har mitt första halvleken och sen var jag back ;) Det var inte så roligt att vara back den matchen för det kom aldrig några bollar ♥


Pussich // Inna ♥


min Glass ;)


Chips ;)



Ichas glass



DagensReklam♥


 


 saab reklam två dagar i rad :o men den är så fin ;P¨
puss icha


gladmorgon haha

jag kör på samma rubrik som igår ! Men Klockan 10 i ett ska ja sara och ina trampa iväg till stip för att sen spela träningsmatch på grus , ska bli jätte roligt , vi ska vinna ! Men sen ska ja på kalas och sen vet ja inte ? Vad ska ni göra idag? Men dagensreklam kommer och mer inlägg såklart . Men just nu funderar ja vad jag ska ha på mej hmmm ? Men ni får ha det så jätte bra så hörs vi senare puss icha

                    




DagensLåt ♥





Pussichar/Inaa(L)




vrf så tidigt?


Godmorgon (L)

Nu ligger jag i sängen och har just vaknat, senare idag är det match TFK mot Skoftebyn (vi e tfk) på grus ;) Vi ska vinna vi ska ta dom;)

Igår år ju jjag pizza jag tog en Africana men jag bytte ut banan till lök istället, för jag gillar ej lök ;) Sorry för att jag inte   bloggade efter men jag mösframför tven ;)

Pussich //Ina (L)







Eye toy ;)

Hejsan (L)

Nu har vi spelat Eye toy, vi var tvungna att uppna balkong dörren för det blev så vaarmt ;) Snart ska jag/Ina ut och äta pizza på mamma mia med mamma å två andra;) Men innandess ska vi geeka musik ;) (L) Hoppas ni har det braa L)
Pussichar // Icha & Ina (L)




Glada Nyheter (L)

Hejsan (L)

Det verkar som om lycko sparken jag gav ellen funkade hon ligger på delad förstaplats ;) Imorron fortsäter tävlingen ;) och då får vi se vilka som vinner, om Nif som ellen går i vinner är dom bäst i sverige i deras ålder, det är ju faktiskt väldigt stort (L)
Nu kommer snart icha till mejj (L)

Pussich / Inaa (L)




Bilderna ;)


Hejsan (L)


Nu kommer bilderna från joggingen ;)


Varv 1 + paus

Rådjuret, heh vi fick bara kort på baken :O


Naturliga vettenflaskor ;)



Rötna svampar, heh ;)

Varv 2

hmm vad har hänt här =) (L)


Pinne genom svamp på träd ;) (L)


Svamp på en stock som ramlat ;)


Ahh klaara med varv 2 =)


sist men inte minst, En liten bild av Icha

Pust Pussichar // Ina (L) Pust ^^)





Videoblogg + Info ;)

Hejsan (L)

Nu har jag kommit ut ur duschen efter att vi har joggat, Vi sprang först ett varv och stannade föratt ta kort på ett rådjur ;) (L) och sen när vi hade sprungit tog vi ett par bilder och efter den pausen var det jogging+foto varv ;) Bilderna kommer i nästa inlägg, nu kommer en liten video son gjordes i pausen ;)



Pussich // Inaa (L)


Vad, just det ;)

Hejsan (L)

Nu har jag tagit reda på vad löken heter, den heter ju Ramslök ;)

Så  här ser den ut:


Heh (L)

Finns Massvis ;) (L)

Pussich // Inaa (L)




DagensLåt ♥




Pussich // Inaa (L)


DagensReklam♥


 


 jag älskar denna reklamen !
puss icha ♥


Glaad morgon ;)

hej !
visst är min rubrik bäst ? haha varför säger man godmorgon det är väll bättre med en gladmorgon ? Men nu lyssnar ja på crawl med chris brown ,skräll? Men ja vill snart ut och jogga för det är en bra start på dagen men det vet ja inte om ina tycker ? Får la ringa och höra med henne och hoppas på det bästa! Mer planer för dagen har ja inte ,men såg ni på modern family tror ja det hette ? det gick efter talang på fyran det var bara sååå roligt ett av mina nya favvo-program , om ni inte såg det så kolla på det nästa fredag jag lovar det är helt klart värt det om ni gillar humor program det var min stil av humor . puss ichaa ♥


 lite vad det handlar om .
I'm a cool dad , I know all the dances to high school musical .
HAHAHAHAH .


Hatar när de blåser hos mamma


Hej hej (L)



Nu när jag kollade ut såg jag att det blåste jätte mycket det läskiga när jag e hos mamma och det blåser är tallarna utan för dom svajar jätte mycket och det känns som om dom skulle välta ner på huset :O Men jah det har ju blåst många gånger utan att dom fallit ^^)

Pussich / Ina (L)




Vaken Redan :O


Hej hej (L)



jag är vaken trots att klocan är så lite :o

 Ida blir det Icha och jogging ;) Kom på att ag har kameran härmen nu orkar jag inte hämta den för jag ligger i sängen ;) Men iaf och det är bra för då kan jag ha med den på joggingen, hehh vet inte hur jag ska kunna ta kort i guppande jogging ;) Det är typ bara det jag har för mej idag, (L)

Glöm ej tippsa om Dagens låt, en dag blir det eran ;) (L)

Pussichar// Inaa(L)


 sweet (L))



Talang ♥

hello !
Just nu kollar ja på talang fast ja tog en liten paus och gick upp till mitt rum så ja kunde lyssna på Crawl med chris brown min nya favvo låt har lyssnat den tuusen gånger snart hehe ina det var inte ett smart drag ;) för er som inte vet så , när ja får en ny favvo-låt lyssnar ja på den 10000000000000000000 gr i rad haha . är jätte taggad till joggingen imorgon thihi . Ha en fin kväll allihopa! puss icha♥

 
var tvungen att lägga upp den , en av dom sötaste jag sett ♥


DagensReklam♥



 


 naaw , haha
 puss icha ♥


Joggat .

hello !
Jag är så himla stolt över mej , för ja och ina var grymma på joggingen (: Så imorgon blir det jogging igen med ina . Just nu så vilar ja mej lite på min säng :) men när ja kamma håret så lekte ja lite me kameran , och för er så undrar så är mitt nattlinne ganska stort för mej . puss icha ♥


 
 
puss på er sötnosar .

 


Hungrig... ♥


Hejsan igeen (L)

Nu har jag ju tränat och vill ha mat ska nog värma lite Thai mat ;) Gott gott, samtidigt ska jag slänga mig på soffan och chillaxa, som icha säger ;) och se på tv.. :O Tv igen ^.^ Aja nu ska jag dra i mej en matbit och lovar att meddela om vad löken heter om inte Icha hinner före ;) (L)

Pussich // Inaa (L)





DagensLåt ♥




Pussich // Inaa (L)



Sköönt (L)

Hejsan på er (L)

Nu har jag kommit hem från joggingen och duschat ;) Det var jätte skönt när man blev klar med det 3 kilometriga varvet men ännu skönare när man hoppade in i duschen, jag lovar det skadar ite att jogga lite då och då, jag tycker nog inte det är så farligt längre, denna gången stannade jag och icha som jaggade tillsammans bara 2 korta, korta gånger, men det var för vi inte viste vilket håll vi kulle springa så vi fick ropa och fråga ;)

 (L) Imorn kanske det blir mer jogging ;)
Vi hittade en lök som smakar som gräslök men det är ett blad, har hjärnsläpp och kommer inte ihåg vad det heter men jag ska fråga mamma och skriver senare ;) (L)

Tipps till Dagens låt ? (L)

Pussich // Inaa
 





jogging ;)

HELLO !
snart ska ja jogga :( Orkar inte men gört ändå . Ska byta om nu typ , men ja sen blir det fredagsmys om det så är det sista ja gör , snart är de fredags mys ;) men nu ska ja nog byta om thihi syns när ja är trött i mina ben
puss icha ♥




Äter (L)


Hejsan (L)



Nu sitter jag och äter franför tven och snart ska jag till mamma och där ska jag byra om till jogging outfiten ;) och ringa Icha och fråga om jag får cykla med dom (L)  Och sen ska jag jogga såklart, orkar inte men det måste  man ju göra, det e ju jag som valt att går i TFK ;) (L)


Pussich // Inaa (L)


Har inte stängt av datan :O

Tjohej (L)

jah har inte stängt av datan än vet ej varför, men nu kan jag i alla fall somna lättare, imorn måste man ju upp tidigt och va utvilad till skolan ;) (L) Jag har geekat bloggtrafik men nu orkar jag ej mera (L) Dett blir sistainlägget för mej ida, som ni kanske förstår ;) Men imorn blir det mera, såfort jag har tid i ala fall ;) (L)

Godnatt sov sött / Inaa (L) 






Tv Tv Tv (L)

Hejsan (L)

Nu har jag kollat på tv..tv..tv heh har glott på den en massa, jah nu måste jag snart sova, e ganska trött efter en jobbig dag (L) Det ända jag känner för nu är att sova (altså inte en syster som galoperar söner huset!) ^^)

Pussich / INaa (L)





typsikt ....

Sååååå himla typiskt mej att glömma sätta på tv:n till sveriges värsta bilförare , han bara se när dom utser veckans bästa och veckans sämsta :(( men just nu kollar ja på the osbournes , tycker de är ganska bra efter det börjar cribs och sen diaster date och sen brukar ja kolla lite på A shot at love with Tila Tequlia II fast de börjar kl.22.00 så ja kollar inte så mycket på det . Nu va The osburnes slut :( men nu kommer Cribs (Y) puss ichaa ♥





DagensReklam♥


 


 hitta.se reklam två dagar i rad :o Först är denna jätte dålig men i slutet blir den jätte kul så
fortsätt kolla .
Puss icha ♥


läxor .

hej , nu har ja kommit hem från träningen jag blev inte sist yeeees ( ja blir ALLTID sist så ja blev as glad att jag blev näst sist ) jag skyndade mej jätte mycket och stackars lisa blev sist . Just nu pluggar ja engelska glosor till imorgon . Vi har ganska lätta glosor denna gång som ni kanske ser på bilden ( vi har mer på en annan sida fast det är bara några)Imorgon blir det jogging ( orkar egentligen inte men ja får bita ihop ) . Om en kvart blir det sveriges värstabilförare och mat någon gång vid den tiden eftersom min syrra kommer hem från träning då ! Jag önskar all lycka till ellen och hennes gymnastiklag som åker till umeå imorgon och tävlar hejja hejja hejja !  puss icha ♥

 



DagensLåt ♥




Bara för jag har den huvet ;) (L)

Puss // Inaa^^)


Hemma (L)


Hejsan



Nu har jag kommit hem och kollar på kenny begins, den äger  Haha Jag tippsar er värkligen om filmen den e gryymt bra  Så jag råder er att kolla på den. Samtidigt som jag kollar på filmen äter jag lite special K ^^) Fortsätt gärna att tippsa om dagens låt ;)

Pussich/ Inaa




happy girl (:

hej !
just nu är ja glad , för det dampar inte längre hon svarade och hjälpte så nu är problemet fixat så nu syns alla inlägg igen (Y) Om cirka en timma ska ja hoppa på cykeln och trampa iväg till stip , ska träna . Men denna dag har vart jobbig för ja är ganska trött och kan inte sluta tänka på problemet med fotbollsklassen men ja tror ja hoppar av eftersom det har blivit så konstigt . Men sen måste ja städa mitt rum haha . Och sen kl.20.00 blir det sveriges värsta bilförare , ja har missat några avsnitt nu men idag ska jag kolla ! Snart dyker dagens reklam upp . Puss icha ♥


 haha , alltid du och jag orvar ♥


Träning snart


Hejsan

Nu gör jag mig klar till träningen som snart är ;)  Väskan e packat förutom några viktiga detaljer som torkar i torkskåpet ;)  Det är en störande maskin som kär fram och till baka utanför mitt fönstersom stör mig väldigt för den låter inte lite ;)  Jag tror den sopar bort grus lr något ;) 

Om ni har förslag till Dagens låt kommentera då här ;) Jag lovar att ta alla låtar ifall jag inte redan tatt den, men inte samma dag såklart ;)


Pussich / Inaa







 


Längtar såå..

Hejsan

Jag kom plötsligt ppå tanken: sommaren, jag länktar dit, när man kan va i stugan och ta båten över till en mysig ö man kan ju också åka bak på en ring på båten och framförallt sola !  Längtar inte ni till sommaren isåfall vad saknar ni ?  Jag måste nog sova nu ;)


Puss & Natti / Inaa





 


Godkväll ♥

Jaha nu har jag sett på Anna anka söker assistent och Andra avenyn  Sen tog det tusen år att göra sij i årdning ;)  Jaa jag har inte så mycket att säga en sån här vanlig kväll, jo en sak, en tid hade jag en mini mini almenacka där jag skrev typ vem jag skulle va med och när mina träningar var,  Jag har funderat på att börja me den, den tar ju ingen plats och e smart, perfekt ! ^.^

Godnatt // Inaa




visste ni att ?


 jag älskar att ha strumporna vikta halvt ?
puss ichaa ♥



bjuder ;P

hej !
svar på ina : det ska va en text i headern men ja håller på att kontakta designern !
men nu till inlägget ;D bara för ja har tråkigt tog ja lite kort thihi ;P

 
 bjuder på dom ;D
puss ichaa ♥
 
Uppdatering : jag har löst problemet själv så nu har vi text i headern men vi har det andra problemet kvar det dära med månaderna men vi får hoppas hon svarar på mitt mail snart !




Design(L)

Heejsan

Jag har märkt att Icha fixat våran design, hmm tycker att det e lite tomt där uppe i headern men aja Icha bestämmer efter som hon bestämt allt annat (L) =) Men jag fixade bara en liten del en bild i komentarsrutan där ni skriver er kommentar ;)
Ikväll blir det Andra Avenyn och kanske Anna anka söker ssistent ;)

Lots of love / Inaa (L)





(L)





Yeeh ;)

Puss // Inaa (L)



text+dagensreklam

hello !
jag har fixat den dära designen nu men om man trycker på månderna i menyn kommer inte alla våra inlägg upp :( har kontaktat designern och hoppas hon kan lösa det , så just nu funkar det inte riktigt som det ska men domma inläggen vi skriver nu funkar så det är bara att läsa ;D puss ichaa (L)



 


 jag älskar denna reklam (L)
 puss icha (L)

 


Läxor klara video halft kvar

Hejsan

Nu är alla mina läxor klara och nu tittar ja på en video på fokis blogg som finns här! Det är Tv programmet jag kollar på när hon e med ;)  Jag vet att jag inte bloggat mycket i dag förlåt men jag har mest suttit i solen och gjort läxor å lite så  Snart kommer dagens låt, förlåt för att jag glömde det igår!

Pussich / Ina (L)


Sugen :O




hejj .

hej !
just nu gör ja ingenting försöker få en gratis design men en konstig sida säger att ja redan är medlem där men ja har inte blivit medlem där någon gång :s förlåt att ja inte har bloggat men ja har grejjat med facebook typ väldigt mycke ( är ny medlem så ja lär mej ) . men ja ska försöka blogga mer och lägga upp bilder ! har inte orkat :(  men nu ska ja gå och försöka fixa den dära designen ja ger mej inte puss icha ♥


roligast har man alltid med vännerna !
JAG ÄLSKAR ER (L)



Maaat ♥ !

Hej hej (L)

Nu har jag gjort mig lite mat ;)  Det blev bara det vanliga, pasta me köttbullar ^^ Det är ju i alla fall någonting som kan mätta min lilla mage ;)  Maten iskolan var inte direkt god tyckte inte jag i alla fall ;)  Nu ska jag gå in på min mail och äta färdigt ;)
 

Pusss
// INaa






 


tränat ;D

hej !
nu haar ja tränat och gör de man inte ska göra efter träning , äter godis !! äter twist ni vet en sån påse med blandat godis nyss stoppa ja en marsipangodis i munnen jag äälskar marsipan men den smakade usch ! + att ja  kollar på youtube klipp med timon och pumbaa , jag älskar dem ! Nyss ringde det i telefonen och ja ba hallå ? han ba vem är det ja talar med ? jag tyckte det lät som morfar som skulle vara lite rolig mot mej så ja svara felicia(fast ja heter ju felicia men smeknamn: icha ) och sen han ba vilka bor det i huset ? och ja trodde ju de va morfar så ja ba jag han ba bara ? ja bara nej mamma och pappa och jennifer bor också här. han bara aha , så du känner ingen farbror rej ja ba nej :o och han ba då måste ja har ringt fel och då tänkte ja oh no jag som trodde det var morfar hahahhaha ;D men nu har ja inget att säga så puss icha


 orkar inte ladda upp mer klipp men denna är så grym !



grrr !

just nu gillar jag inte mej själv ! jag skulle installera min webb-kamera och så råkade ja ta fel skiva så nu har aj installerat min syrras webb på min dator grrr ! blev bara så besviken måste hitta rätt skiva !!
puss icha (L)





DagensReklam♥


 haha så kul !
puss icha ♥


träna !

hej !
jag tycker jag är smart , vet ni varför ? jo för att igår sa ja att jag skulle lägga upp dagens reklam , jag gick in på någon sida och sen glömde ja helt bort det och stängde av datan , och sen så kom ja på det runt 23.00 ( för ja kolla på foki på tv:n ) och då kunde ja inte sätta på datan men idag ska ni få en reklam ;D Just nu dricker ja en påskmust ja inte drack upp igår asså den har stått på mitt rum hela natten men ja ville inte öppna en ny så ja dricker den , den är inte så dålig som den låter ! jag måste försöka dämpa mitt påskmust drickande har blivit en heeeel del nu på sistone thihi men man får ju det bara 2 gr om året Jul & Påsk , men ändå jag kan knappt sluta jag älskar det ! Senare blir det grusträning och efter det ???? , men idag har ja gjort två nationella prov ett i matte och ett i svenska jag tycker det gick väldigt bra om ja får säga det själv ! Nu är ja klar med nationella proven för femman , det känns vääldigt bra , ja var jätte nervös innan vi hade börjat med dom och trodde de skulle bli jätte svårt men dom var väldigt lätta faktiskt (: nu vet ja inte va ja ska göra , har redan packat väskan så ja får väll läsa min bok ! puss puss ichaaa
'


 visste ni att ja gillar spindlar och tycker dom är söta ?

 


Proppis

Hejsan

Nu har jag kommit hem från överby, där köpte vi skor till mig(grusskor)  Sen åt vi på max och jag e proppis ;)  Jag fick nämligen pappas stora pommfritt ;) Älskar pommes  Nu ska jag packa tränings väskan (L)



Pussich '/Inaa




godkväll .

hej på dej som läser !
jag vill bara säga TACK SÅ MYCKET för alla fina komentarer vi får , hoppas ni fortsätter läsa bloggen  Just nu ligger ja i sängen ska snart göra mej i ordning , ja kollar just nu på 2 ½ men och kl.22.00 blir det foki på tv om ja får kolla på det för mamma , ja hoppas det . Imorgon blir det matte-prov för mej för ja missade ett när ja var sjuk :( tralala nä men nu får ja inte kasta bort inlägget för att säga tralalala haha ^^) men snart kommer dagens reklam och sedan vet ja ej om de blir något mer inlägg ? puuuusss söta läsare ichaa

 
                                nu                                         &                                    sen



Rubrik ;) (L)

Hejsan (L)

Syn att jag inte fick ha headern jag gjor denna gången, får väl vänta en stund till ;) Det blev fint med designen Icha gjort´, ska bli svårt att lära mig med menyn på andra sidan, kanske blir det svårt men det får väl gå =) Pappa har inte tid att köpa grusskor så jag vet intevad jag ska göra Träningen är ju imorgon  Å skippa träningen kan jag väl ändå inte göra =O  Aja det är mina problem inte era ^^

Pussich / Inaa





äntligen ;D

nu är bloggens design klar för denna gången ;D vad tycks ? jag tycker den är bättre än förut synd bara att jag fick kasta den andra headern men denna får duga så länge ;P Tror det eller ej men jag har massor av kliande myggbett på ryggen redan har jag fått dom , dom ´kliiiar jätte mycket men på något sätt gillar jag det för att det är ett tecken på att sommaren är på väg nä nu ska jag gå och sola så länge den är varm , det tycker ja att ja förtjänar (: puss icha ((:


design

hej allihopa !
nu har jag fixat designen men nu är headern för liten så nu måste jag göra en ny baota header orkaaa ! men jag har längtat efter bredare blogg så jag får bita i ! puss icha ;D


aja baja !

hejj !
idag på hemkunskapen så gjorde vi potatis och lök soppa ! Just nu håller jag på att fixa med designen så ina RÖR INTE DESIGNEN det var jag som hade ändrat . men nu måste jag arbeta vidare och sen sola pallar inte sitta inne mer thihi ;D  pusss pusss ichaa



Konstigt :O

Hej hej (L)

Jag skulle kolla på våran blogg också ser jag att menyn flyttat sig till andra sidan :O Så vill vi ju inte ha de, men nu e det fixat ^-^ Jag sitter fortfarande och inte gör något men nu ska jag ringa pappa och fråga om vi kan köpa ett ar grusskor som jag har prövat förut och vill ha ;)

Pussar / Ina






DagensLåt ♥





Pussich/ Inaa






Mätt som en plätt ;)

Hejsan =)

Nu är jag proppmätt, jag har ätit pankakor som jag just gjorde och åt lite för mycket ;) Imorgon är det grus träning men jag har ju inga skor :O Kanske jag får åka och köpa det idag. (L) Men nu har jag inget att göra ska titta runt på lite bloggar men sen då? 00) Snart dyker i alla fall dagens låt upp på bloggen. 

 Pussar och kramar / Ina(L)   





Snart gå ;)

Hejsan (L)

Nu väntar jag på att mamma ska komma med min vinterjacka det är minusgrader igen jue =O Men snart ska jag cykla iväg till skolan jätte trött (L) Oj nu plingar det på dörren, de e nog mamma

Pussss/ Inaa (L)





DagensLåt ♥






Puss / Inaa (L)





Jippie (L)

Hejsan svejsan (L)

Nu har jag två glada nyheter för mig asså ;) heh Aja den första är att vi ska äta den där uttjatade halloumin idag ^.^ och vi har avatar =)=) Avatar är sjukt bra, och fin lr vad man ska säga (: Hmm daddy har inte börjat med maten än :O Blir grillat ida igen ;)

Pussar / Inaa (L)


Hittade en jätte snygg grill (L)





Solat hela tiden? nej!

Hejsan (L)

Jag har solat typ två gånger men inte bloggat :O Men jag har inte bara solat jag har faktiskt slöat sönder också ;) Men nu lyssnar jag på musik och ska snart ta mig ett äpple (: Har gjort en ny header men vi har ju inte haft den vi har så länge så inte byta än =)

Pussar och kramar // Inaa (L) <3





Härligt väder =)

Hejsan (L)

Nu sitter ja ute i det jätte sköna vädret, solen skiner på mina ögonlock ^-^ Nu fattas bara en fika, eller en grillad matbit ;) Det käns väldigt skönt att våren har kommit hit tilslut (: Det gick väldigt fort med tanke på hur mycket snö som var här, har aldrig varit med om så mycket snö i hela mitt liv förrän nu :) Men nu tycker inte jag att vi ska tänka på snön (L)

Pussar och kramar // Inaa (L)


Jag vet det är en google bild men det ser ut ungefär så här i vår trädgård nu (Y) <3





Shower

Hejsan (L)

Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och sen ska jag nog sätta mig ute i det fina vädret med datorn istället för att sitta här inne och kolla på tv ;) Jag får väl hoppa  in i duschen nu, bloggar snart igen =)

Pusssich // Inaa (L)




godmorgon .

hej !
förlåt att jag inte uppdatera igår men jag bakade ananaspaj och jag var tvungen att först åka och köpa ananas ;) Sen hjälpte ja mamma att fixa utomhus möblerna så man kan sitta ute , sen spela jag den försvunna diamanten med mamma 2 gr sen med syster 1 gr och sen med mamma och syster 1 gr . Sen nörda jag bloggtrafik en stund ( där man kan få mer läsare) och sen skulle ja äta och sen kolla jag på tv och sen orkade jag inte blogga så ,sorry !Idag ska min syster ha födelsedagskalas ( vuxenkalas) egentligen fyller hon år imorgon men hon ska ha kalas idag för det är mer lediga idag lixx . Men just nu ligger jah i sängen med en mätt mage hehe . Ska försöka uppdatera ganska bra idag men kalaset börjar 5 så just då kanske ja inte uppdaterar men aja ;D
tuuusen kramar icha ♥




Jobbig morgon

Godmorgon ^-^

Morgonen blev jobbig i dag tanken av att skolan börjar i morgon flög in i mitt huvud :O Hah men jaja man får väl bara göra den dåliga stunden bra, heh inte för att jag gillar morgonar överhuvudtaget men de e bara att försöka (=  Nu ska jag se om jag kommer upp ur min säng ;) 

Pussar/ Ina (L) 


Haha ;)


Vill bli trötty (=

Hejsan (L)

Nu ligger jag och är på datorn men är inte trötty, vill värkligen bli det så jag kan ställa om dygnet ;) (L) Skolan börjar ju snart ): Jag tycker det är så sköönt med lov ;) Det ända bra e att man träffar sina kompisar, okej det r ju bra att gå i skolan men inte så roligt ;) (L)

Pussar/ Ina (L)

  


Nej snart slut (L)

Heej (L)

Nu har jag snart ätit upp min ben and jerry som jag köpte idag ;) Jag har lekt lite me min syrras systemkamera, vill ha en =) Jag samlar faktiskt till en men det går väl sådär =D Jag vill se på film men jag kan inte sitta i soffan för den e upptagen och golvet ajjj (L)



Nu hör jag hatt pappa ropar att det finns plats =) Puss/ Inaa (L)




Dålig nyhet för mej :(

Heej (:

Jag sa ju att de kanske skulle bli Halloumi som vi grillar, men det blir det inte:( Pappa ahde glömt att köpa de, men vi kaske ska pröva det e annan gång (; Kanske i sommar eller om nåra dagar vem vet ? =)

Jag har fortfarande ingenting att göra :( Någon som harr ideé ? (L) Men jaja(L)

Pusssss/Inaa



Som ni ser måste jag ta google bilder för jag har ju ingen sladd te kameran ;((



Hoppas ! XD

Hejsan (L)

Nu har pappa kommit hem och jag tror det blir grillat  ;)  Jag älskar grillat och det bästa är att han kanske ska köpa Halloumi och grilla, jag har smakat på det hos Icha en gång det är en slags ost som man grillar, det är jätte gött (;  Blev faktiskt väldigt överraskad när pappa sa att vi redan skulle börja grilla men de e ju bara bra (:

Lots of love/ Inaa








Tråkigt!

Heej

Jag har inget att göra jag har vart på datorn kollat på tv och spelat DS jag är på fil3 och har problem med en boss där ;) Men allt är så tråkgt måste komma på något roligar snart. Solen går imoln varje gång jag ska ta mig ut och sola :(



Puss/ Ina


DagensLåt ♥





Love den puuss // Inaa



Dålit veet !

Hej

Det har varit jätte dåligt uppdaterat jag vet förlåååt men när jag har tid vill inte datan, Nu har ja dessutom glömt min kamera hos mamma och då kan jag inte visa mina nya filmer som ääntligen kommit , mitt nya halsband och min nya tröjja. Det var roligt på bion och hopas att Icha också tyckte det ;)

Tipps från mig : Guldfynd på avenyn i gbg är jätte bra, det är inte bara guld finns massvis med halsband i ett litet rum elller vad man ska kalla det ;) Så jag tpsar er om det. (L)

Pussar // Inaa




DagensLåt ♥





Har den i huvet ;) ♥
Puss/ Inaa ♥



myyyyys !

Hello!
Mamma och pappa kollar på så ska det låta och jag får inte vara i min systers rum så jag får vara i vardgas-rummet där uppe själv :( Men jag känner mig nog inte så ensam ändå när har


 herr påskmust och fru choklad på besök hos mejj ;D
kraam ichaa ♥


hooost !

hejsan svejsan !
Just nu gör jag ingenting . Senare blir det mat tror vi ska få pita-bröd med kebab och sallad typ och till efterrätt chokladmousse *stavning* men efterrätt är inte säkert, vi kanske tar den en annan gång . Sen blir det talang och förhoppniings vis något att gotta sig med och efter det solsidan och sen vet jag ejj ? , min kväll ser väldigt bra ut , Vad ska ni göra ikväll ? har väll inte så mycket mer att säga så kramiisar ichaa♥


 mina halstabletter (Y)


DagensReklam♥


 först blir man lite rörd och sen börjar man skratta för att han var så smart !
kraaam ichaa♥


Dagens outfit ;D

hej !
Haaha jag vet detta är inte världens bästa bild men ja försökte ta outfit bilder på hur många knasiga sätt men det sluta med att jag stog på knä framför spegeln haha.


 hih jag ser kort ut för jag står på knä ;P
Leggins: Lindex
skojrta eller vad jag ska kalla det :vet ejj :s ganska gammal
Linne som inte syns under skjortan : Lindex
Mina mys-sockar som inte syns : Lindex tror jag ?


hihi mina mys-sockar ifall ni ville se dom .
Det blir ingen löpning för mej idag för min hals :(
Så ja går runt i mina mys-sockar och myser framför tv:n .
kramisar icha ♥


man måste ju bara skratta


 hahahahahahhaahhahahahhahahahahahahaaha , den är bbäst !
tuusen kramar ichaa ♥


DagensReklam♥


 hahahahahhhahhaha
 tuuusen kramar ichaa♥


Hans mosesson

Ni vet Hans mosesson ?
Han spelar ju två ganska kända roller på tv så nu vill jag veta vilken ni tycker passar han bäst !

 
                              ica stig Vs per ( i andra avenyn)

 själv tycker jag han passar bäst som ica stig för där är han mycket snällare och sånt .
Vad tycker ni ?
tuuuuuuuuusen kramar ichaa♥



Läängtar enormt mycket !

hej!
Nu längtar jag enooormt mycket tills ina hämtar mej för att åka till bion asså jag har typ bara sett 3D på liseberg ni vet pandavison eller vad det heter och så har jag sett en film som ellen har fast den har inte precis så bra kvalitet på 3D som pandavison hade så detta är första gången med 3D på bio för mej så det är ganska spännande ! Just nu kollar jag på tv och äter halstabletter och borstar håret . min hals gör bara sååå ont förlåt om jag tjatar men jag överdriver inte . aja bloggar nog mer sen tuusen kramar ichaa ♥


 någon som har sett den ?
 jag tycker den värkar jätte bra !


Hur ? jo (L)

Hejsan

Några av er kanske undrar hur man ör sån där rosett i håret,det är faktiskt inte såcsvårt ;)  Men desto längre hår man har desto större blir den ;)





Puss // Inaa


I sängen ♥

Heej ♥
Nu sitter ligger jag i min säng och ärlite på datan :o Egentligen borde jagsitta vid frukostbordet så att jag blir hungrig till 2♥ för då ska vi till mormor och äta ;) ♥ Sen hämtar pappa mig och vi hämtar upp icha och sen åker vi till gbg ;) ♥♥

Pussich  / Inaa ♥


Hmm kanske  blie det rosett ♥




DagensReklam♥


 haha har hittat lite info om vilkaa program dom härmar i ordning:
2 and ½ men
sex in the city
dexter
the sopranos
ugly betty
true blood
desperate housewifes
2 and ½ men

tuusen kramar ichaa♥





ont i halsen :(

hej!
Förlåt för dålig uppdatering . Jag har jätte ont i halsen men pappi räddaren i nöden köpte halstabletter , mår inget vidare ( för halsen ) men om jag tar med halstabletterna till bion imorgon klarar jag mej nog ;) Kollade på Leila Bakar nyss jag tycker det är jätte bra hon är grym på att baka , men dock missade jag andra avenyn så nu blire att checka andra avenyn på datan ! tralaalaaa har inget mer att säga tuusen kramar ichaa ♥
        
hhahaa hoppas mini bilden räcker .



DagensLåt ♥





Pussich / Inaa  (L)


Hemma och packat upp ♥

Heej ♥
Nu har jag kommit hem och packat upp alla saker snart ska jag sötta min mobil på laddning och fixa dagenslåt och sen blir det sims på playstation 2 ;) ♥ Man är fast på en öde ö ^-^ Jag kan tyverr inte årsna någon bra bild nu men :o

Imorgon sk ajga till mormor och sen till gbg ♥



Pussich / Ina ♥♥


sover meed ina .

hej & godmorgon !
Jag och ina har sovit över hos mig och jag tar väääldigt mycket plats när jag sover haha. Just nu gör ina något konstigt för hennes fot har somnat . Idag vet ja inte vad som händer ? Har ont i halsen så ja ska få halstabletter av pappi . Imorgon blir det göteborg , med ina och kolla på Alice i underlandet i 3D ;D Den verkar jätte bra .
måste gå och äta frukost nu puss icha och ina ♥

DagensReklam♥


 nejj men gud vad sött !
pussar icha ♥


DagensLåt ♥




Gammal men ;) ♥ Puss / Inaa ♥♥


Hej hej ♥

Tjo 

Just nu gör jag ingenting jag ligger bara på soffan och ser på tv. Men snart så är det träning (: Jag vill så gäärna sova över med Icha men det går inte idag och det var den dagen Icha tyckte passade )): Vi som skulle ha spa kväll :( ♥

Pussar och kramar / Inaa ♥♥


Love you Icha bby ♥♥


I ♥ GURKA

hej hej !
Just nu sitter jag och äter min nya favvo GURKA ! det är jätte gott det är min favvo sen igår haha ! Jag åt frukost och sen blev jag sugen på gurka och mmmmmm så gott ! Ojjsan nu hade jag visst ätit upp all gurka haha redan :o Senare blir det träning ja oh ina fick inte sova över för hennes mamma :((( Men jag hoppas vi har spa-dag ändå ! Förlåt för dålig uppdatering på kvällen igår men jag kollade på :wallander vålnaden som mamma hade hyrt och eftersom jag älskar sådna deckar filmer ville jag kolla . Att det redan är tisdag tiden går så fort ! Om ni undrar så börjar min träning 14.45-16.00 så det blir ingen uppdatering då  , är spänd äntligen en träning på konstgräs fast senast vi träna där var det iiiiskalllt brrr ! Men det var mer på vintern nu är det ju vår ! puss icha ♥


 jag älskar GURKA ♥


är med ina ,

hej på dej !
just nu är jag med ina vi ligger i min säng och käkar godis och snackar om att våran skola suger ! jag orkar typ inte göra något annat haha vi väntar på att min mamma ska komma hem för vi ska fråga henne en sak . Imorgon blir det kanske sova med ina och träning . På torsdag blir det göteborg ALICE I UNDERLANDET I 3D yääh . Ina har börjat gilla en nötgodis nyss (Y) Hon hata nötter när hon va liten men har börjat gilla dom nu ! aja finns la inte mycket att säga ( vi åkte inte till stan eller överby .) puss icha och ina ♥


 Mitt påskägg från mamma och pappa som vi äter utav just nu är snart slut ♥



Hih♥

Heej ♥

En liten påsk sak till er ♥

Gick sådär ;)♥

Men tillslut blev det såhär ; ♥♥ (Y) hih

 

Hihi ;)♥ Snart e påsken slut ♥♥

Pussar /Inaa ♥


DagensLåt ♥




puss / Inaa ♥♥


Hann inte ♥

Heej ♥

Igår hade jag aldrig tid att blogga så sorry :(( ♥♥ Men v iskulle ha fest och när jag kom hem från att hadla skulle jag äta och sen ringde icha så jag skulle till hon sen skulle jag laga mat och så ;) ♥ och sen var det fest och jag vet att jag kunde blogga på ett ställe men det tyckete jag var o artigt mot icha ♥ Så jag gjorde inte de. ♥ Nu väntar jag på att hon ska riga för  vi ska va ;) ♥

Jag hittade just en jätte söt bild på deviantart det är en munk;) ni kan få de den ;) ♥ 

Den ♥

Pussich // Inaa♥♥


kan inte låta bli .

Min syrra va inne på någon blogg och då visade hon detta klippet , tyckte det va så roligt att jag sökte på det på youtube och hitta det och jag kan inte låta bli att inte lägga upp det för det är så himla kul !


 haha det roligaste är när ''edward'' ska upp i trädet haha och när ''Jacob springer haaha !!
 detta kanske är något för twilight bloggen ?
pussar icha ♥ 


DagensReklam♥


 


Så bra är den !
pussar icha ♥



Godmorgon sötnos .

Godmorgon!
Jag är sjukt trött men jag var tvungen att äta frukost förut men nu är jag tillbaka i sängen , jag vet inte om det blir stan eller överby idag eller ens något av dom ? Imorgon är påsken slut ( eller ) ? Men igår va ju jag och familjen bjuden på middag hos ina och ina hade lagat super god mat (Y) Gud vad skönt med vår då stoppar man undan uggsen och hoppar i conversen . Det trista med våren är att just nu ser det ut som öken ute allting är brunt jag vill ha grön färg ! Hoppas jag och ina sover över någon gång på påsklovet vi har ju så super kul .
pussar och kramar icha ♥


vii för alltid ♥


är hos ina .

hejsvejs !
nu är jag hos ina . Jag är typ jätte pigg haha det passar till min mimmi pigg tröja jag har på mej .
Jag och ina kanske drar till stan imorgon mysiigt ,för det gick inte att åka till gbg , kanske ska till gbg på torsdag . tralalaaa haaha jag har seriöst nästan inget att säga så jag ska göra en sådan där grejjsimojjs aja ni får se :

Hur:
Går du : långsamt.
Svarar du i telefonen:hej det är felicia
Fördriver du tiden:dator och kompisar
mycket pengar har du :varierar
ofta diskar du:aldrig!
ofta städar du: inte ofta !
Många stör du dig på: det är inte så mångaa men det är oftast småsaker te.x smaskning
Ofta träffar du din familj: varje dag

Tror du:
Att du kommer bli något: alla är något
På gud: nejj är inte religös för 5 öre
På rymdvarelser: haha det måste finnas liv på andra planeter så ja.
Att folk tycker om dig: Jag hoppas det
På ett liv efter detta: på sätt och vis
Att fiskar kan tänka: njaa kanske
Att du kommer leva länge: ja det tror jag

pussaar icha och ina
 

haha när man var liten hade man inga bekymmer



vintern 2009-2010

något jag alltid kommer att minnas är vintern 2009-2010
glömmer aldrig :


 new york .

 
 alla mysiga stunderna framför tv:n .


stunderna i snön


ellen cooling .


saknar't men ändå inte .


elevensval .


 ina har gjort en snygg frizza på meejj .


haha jag och ina har kul i badkaret .


dom roliga stunderna med ina .


man får ju inte glömma att vi åkte skridskor !


jag och ida


jag och ida igen .


coolingen ellen


dricker honungs vatten hos ina .


jag har sovit över hos massa folk .


haha


alla träningarna
( bilden är inte tagen i mitt hus )


hur kul jag och ellen hade med barbies hhaha


hur snygg vickan blev i sin nya frisyr 

 
 alla flumkort på mej


att jag älskar ina (L)


scandic i gbg


väskavtryck i snön .


lockat håret (;

hoppas er vinter också var oförglömlig
pussar ichaaa (L)



DagensReklam♥


 haha sången är ju bäst .
förlåt för ingen reklam igår glömde :(
pussar icha ♥



hejj .

just nu bottar jennie och ida med musik och alla är typ inne och dansar i jennies rum förutom jag , är jag lite torr eller ? haha kanske också får gå in ? Men är inte trött och har iinget att göra , imorgon blire middag hos älsklings ina (L) har inget att säga puss icha (L)



DagensLåt ♥





Pussich /Inaa ♥




Suprice ! ♥

Heej ♥

Nu har jag varit och handlat en liten suprice till .... det är ...... Haha det säger jag ju skälvklart inte förrän imorron på kvällen eller i övermorgon ^^♥

Imorron blir det lite Påsk fest hos mig med Ichas familj och såklart min familj ;) Det sks bli roligt ♥

På måndag ska jag och Icha fara iväg till gbg och se på Alice I Underlandet i 3D ^^ ♥ Det var hennes present från mig ♥

Pussich /Inaa ♥♥






 

 


gladpåsk !

GLAD PÅSK ALLIHOPA !
när det är påsk så vill man kanske sjunga en påsksång jag kan inte någon eller jag har kunnat men jag har glömt bort dom så nu ska ni få en som jag hittade på youtube härmodagen .


happy eggs ! haha
pussar ichaaa (L)



Kollar på ^.^ ♥

Heej ♥

Nu kollar jag på när min syrra spelar sims på gamecube ;) inte det roligaste men ^^♥


HAH Pussar // Inaa ♥♥


Ägg !♥

Heeeej ♥

Imorse var det en klurig påsk äggs jakt ;) ♥ med kluriga lappar som leder än till en annan lapp som leder till en annan och till slut till egget ;) ♥♥ Mitt ägg låg i Tvättmaskinen i en handduk ^.^ ♥ Det låg badbomder och 4 marsipanfigurer i en burk och såklart massvis av godis ;) ♥♥

Av pappa innan vi åkte till mamma fick vi ett ägg också som var mindre och sötare ;) ♥




De av pappa ;) ♥♥ ^^




De här stora av mamma ^.^ ♥♥
ÄLSKAR PÅÅSK OCH GODIS ;) ♥♥

 GLAAAD PÅÅSK // Inaa ♥



Godmorgon .

godmorgon gullungar !
Just nu ligger jag i sängen och kollar på mtv , fast det är sådan musikgrej att dom spelar musik men det passar att vakna av musik och det bästa är att jag inte behöver oroa mig typ vilken låt ska jag ta utan det bestämer mtv , bra va ? Idag vet jag inte vad som händer förutom att på kvällen ska vi ha gäster . Snart får jag dra mig ner till soffan för där har vi mer kanaler (: förlåt för dålig uppdatering igår men ja rensade ut min garderob och sen hjälpte jag syster med en grejj och sen kolla ja på talang i hennes rum och sånt ,, jag tycker det är kul att träna men inte på söndagar för då måste jag gå upp tidigt så det känns ändå lite skönt att få sova ut på en söndag ( imorgon .) Men nu har jag inget mer att säga , pussen icha ♥

 



DagensLåt ♥




♥ Pussich // Inaa ♥


//icha ♥

I know i wasn´t there
When you needed me the most
I know i didn´t care
And was afraid to get so close
Tonight it´s getting hard to fall asleep
Cause it´s becoming clear that i broke all into pieces
And i can not reverse it
So i´ve got one more thing to say


I´m sorry for your pain
I´m sorry for your tears
For all the little things i didn´t know
I´m sorry for the words i didn´t say
But what i still do
I´m still loving you

I know i let you wait
I´ve been away for far too long
But now i can relate
To everything that i did wrong
Stop breathing when i think i´m losing you
And there´ll be no excuse so i´m on my knees
So listen please
Let me hold your hand once again

I´m sorry for your pain
I´m sorry for your tears
For all the little things i didn´t know
I´m sorry for the words i didn´t say
I´m sorry for the lies
I´m sorry for the fights
For not showing my love a dozen times
I´m sorry for the things that i´ve called mine
But what i still do
I´m still loving you

I´m sorry for your pain
I´m sorry for your tears
For all the little things i didn´t know
I´m sorry for the words i didn´t say
I´m sorry for the lies
I´m sorry for the fights
For not showing my love a dozen times
I´m sorry for the things that i´ve called mine
But what i still do
I´m still loving you


That´s what i will always do

 ♥


DagensReklam♥




 haha , han är väldigt envis .
puss och kram icha ♥



Ellen sjunger I'm sorry♥

Godmorgon ;)

Jag skulle lagt u denna video på youtube för ganska länge sen jag kanske ska göra det också ;) Det är Ellen igen som sjunger I'm sorry gjord av Tommy reeve, ichas favorit låt ;)♥


Jätte bra e hon ;) Håller ni med? ♥
Pussich // Inaa ♥♥


Just det (K)

Heej♥

Nu kollar jag på sveriges värsta bilförare, och tänkte göra mig i årdning för sängen men då kommer jag på att det är ju inte skola i morgon ;) så himla sköönt ^^♥ Det känns typ inte som om det är lov men det är dee :)) Aja nu ska jag fortsätta kolla på sveriges värsta bilförare ;) ♥♥

Pussar // Inaaa ♥♥




Ellen Andersson sjunger (Y)

nu ska ni få höra hur grym min kompis ellen är på att sjunga ( förlåt att det låter brusigt men vi var utomhus men Ellen är fortfarande grym , videon är några veckor gammal det är därför det är så mycket snö)


 visst äger hon !
puss icha ♥




hemma .

hejj !
nu har jag kommit hem från vic för en stund sedan jag fixade hennes design till hennes blogg ! Men snart ska jag lägga upp när min kompis sjunger , hon sjunger gryymt mer om detta lite senare . Skönt med lov hoppas ni får ett bra lov . Jag ska få tröjan från monki av mamma i utbyte av mitt statidum present kort (  jag hade 400 kr på det kortet) om mamma får presentkortet får jag tröjan ;) men nu ska jag fixa videon puss och kram icha (L)


 sååå söta kaniner vi har i skolan var bbara tvungen att ta kort på dom ♥




DagensReklam ♥




jag minns denna video så väl sen jag var ganska liten
puss och kram icha (L)



DagensLåt ♥





Pussich/ Inaa ♥


är hos vickan .

hej !
just nu är jag hos vickan och vi är på datan . Vet ejj vad vi ska göra mer , men idag i skolan så hade jag ett engelska prov med ida och ett matte prov då har jag bara ett svenska och ett matte sen är jag klar med nationella proven för 5:an jag missade ju ett matte när jag var sjuk och jag och vic har aldrig fått göra vårat svenska prov :( Ina och jag kan videoblogga nu , fick ett mail idag och våran ansökan var godkänd , jiiiho så nu kan vi videoblogga aha aha aha ahaa aha aha yäääääääääääääh ! är glad , visste inte om vi skulle bli godkända men nu har jag nog inte något mer att säga puss och kram icha ♥
är på vickans data så jag kan inte lägga upp bild så ni får en söt biild ist .

 

 



Påskloov! ♥

Heejsaan ♥

PÅÅÅÅSSSKKLOOOOOOV!!! Sköönt tycker jag, jag har värkligen längtat efter detta loovet ;) ♥♥ Deet ska bli jätte skönt att ha en veckas sovmorgon ^^♥ Det ska också bli sköönt att slippa alla proven som vi gjort ♥ Nu ska jag gå och kolla på tv ;) ♥♥ Men först dagens låt ^^ Ni har väl lurat några idag?? det är ju första april ;)

Haa ett jäääätte skönt pååsklov ♥ // Inaaaa♥


♥♥♥



Påsk-godis ;) ♥

Heeejh !♥

I skolan idag röstade vi fram namn till klass bollen ♥ Det blev FC LYR inte så jätte bra men det var bättre än Måsskitarna och FC GUTTAR !♥  

Igår fick jag påskgodis av farmor ;) mummms ^^♥♥ Jag småäter lite på det nu hehe ♥


Påsen med godiset i;) vi fick en påse bilar också men dom har jag hällt i i påsen ^^♥

 
Detta är en klubba som är en visselpipa, man kan dra ut och in den där gula saken på bilden och då blir det olika ljud samtidigt som man visslar i den ;) Coolt tycker jag ♥♥

Pussich // Inaa ♥♥


Heej♥

Hejsan♥

Jag hann inte blogga imorses me jg hann ta kort på min frisyr så här kommer den ;) ♥


Rosett ;) ♥♥

Hehe pussich // Inaa ♥


RSS 2.0